Belföld, Hírek

Jakab Péter szerint van egy hatalmas gond Orbán Viktor tegnapi bejelentésével – videó

„Íme, egy videó arról, hogyan gyaláz a Fidesz egy javaslatot, ha én nyújtom be, aztán hogyan nyúlja azt le” – írja posztjában Jakab Péter, aki egy videón mutatja be, hogy korábban a szja elengedésével kapcsolatos javaslatot ő nyújtotta.

 

 

 

 


Mint ismert Orbán Viktor nemrégiben bejelentette: az átlagjövedelem alatt kereső, gyermeket nevelő szülők kapják vissza a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót 2022 elején.

 

Jakab Péter most ennek kapcsán egy érdekes videót osztott meg: a Jobbik elnöke korábban azt javasolta, hogy engedjék el az átlag alatt keresőknél a személyi jövedelemadót, ám a Fidesz képviselője ezt igen negatívan értékelte. A fideszes Nagy Csaba azt mondta, ilyen szakmaiatlan javaslatot még nem látott, és egyébként is felborítaná a költségvetést, sőt, lenullázná a Fidesz-kormány eddigi eredményeit

„Aztán eltelt két hónap, és Orbán Viktor bejelentette, hogy kitalált valamit, amit még korábban soha senki: engedjük el az átlag alatt keresőknél a személyi jövedelemadót. Várom a Fidesz reakcióját” – írta Jakab posztjában.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?