Belföld, Hírek

Így néz ki most Loca Pantera, az X-Faktor mikrofondobálós vadmacskája: nem veti meg a bevállalós ruhákat

Emlékezetes pillanat volt, amikor Loca Pantera egy jól irányzott dobással Dallos Bogi felé hajította a mikrofont, de mi történt az énekesnő jelölttel két év alatt? Utánajártunk.

 

 

 


Loca Pantera, polgári nevén Subiné Szajkó Tímea az X-Faktor 2019-es szériájában tűnt fel, ahol meg akarta villogtatni énekesi kompetenciáit. Loca sokáig a mulatós világában jeleskedett, majd nem sokkal a tehetségkutatóba történő jelentkezése előtt áttért a reggaeton stílusra. A nem túl visszafogott megjelenésével és stílusával rögtön felhívta magára a figyelmet, majd miután a mentorok nem voltak elragadtatva a zenés táncos produkciójától, megtörtént az, amire senki sem számított.

Megcsináltattam a hajamat, kikeráztam magam!

– hangzott el Pantera szájából a máig is ikonikus mondat, mikor dühösen kifakadt, amiért Gáspár Laci leállította a produkciót, majd Dallos Bogi ízléstelennek nevezte.

Ekkor szaladt ki Gáspár Laci száján is a ma már szállóigévé vált mondat:

Menjé’ csaje haza magadnak!

Így zajlott tehát Loca Pantera X-Faktoros válogatója, de megnéztük, mivel foglalkozik, mit csinál mostanában.

Azóta YouTube csatornát indított, – melyre már több mint 23 ezer ember kíváncsi – ahova nagyon szaporán tölti fel a tartalmakat, köztük főzős videókat, élő adásokat, napi vlogokat.

Ami különösen érdekes, hogy elnézve a kommenteket, nagyon kevés negatív visszajelzést kap, ami vagy azért van, mert moderálja a kommenteket vagy azért, mert tényleg ennyire megkedvelték őt az emberek a televíziós szereplése után.

 

 

 

 

Külön kiemelendő a két részes tepsis krumplis sorozat: Az első rész címe, hogy „Készül a finom tepsis krumpli oldalassal és szalonnával„, majd nem sokkal később felkerült a „Kész is van a tepsis krumpli” című rész.

Loca Pantera egyébként nem sokat változott, továbbra sem veti meg az extrém ruhákat és az élénk, feltűnő sminkeket.

 

Emellett az Instagram oldala árulkodik arról is, hogy időnként a TikTokon felkapott, de az Instagramon is népszerű Csaby1-el lóg, akiről még Osváth Zsolt is készített videót kapcsán, hogy hogyan szégyenítette meg a hátrányos helyzetű Bartos Cs. Istvánt. Az nem egyértelmű, hogy Csaby1 és Loca tényleg barátok, vagy csak a követőszerzés miatt lógnak együtt időnként, mindenesetre látszólag jól elvannak.

Az nem derül ki, hogy Loca Pantera karrierje hol tart, hogy vajon sikerült-e befutnia reggaeton stílusban vagy maradt a mulatósnál, mindenesetre örök mém marad.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?