Érdekes

A 41 éves milliomos hirdetéssel keresi új szerelmét – Csak ilyen nők jöhetnek szóba

A szerelem, a párkapcsolat és a házasság is egy nagyon bonyolult dolog, amivel mind a mai napig nagyon sokan küzdenek. Nehéz megtalálni azt az embert, aki egy életen át képes boldoggá tenni. Egyes források szerint a szerelem… az az igazi, rózsaszín ködös szerelem nagyjából három évig tart, helyét pedig átveszi a tisztelet és a szeretet. Vannak, akik képesek így is együtt maradni, mások viszont vágynak arra, hogy újra szerelmesek legyenek, ezért véget vetnek a kapcsolatnak, amint érzik már elfogytak az érzelmek. Egy gazdag embernek talán még nehezebb párra lelni, hiszen nem tudhatja, hogy ki az, aki csak a pénzére hajt és ki az, aki valóban őt akarja megismerni.

 

 

 

 


A 41 éves Andy Scott úgy döntött, hogy hirdetést ad fel, melynek segítségével megpróbál rátalálni az igazira. A milliomos üzletember egy olyan különleges nőt akar maga mellé találni, aki szívesen járná vele a világot.

Tény, hogy korábban már házas volt, de felesége szeretett volna sikeres lenni és tervei miatt úgy döntöttek különválnak. Megfelelő jelentkezőkből álló állománya viszont megcsappant mikor milliókat kezdett keresni. Vagyona 7,1 milliárd forintra rúg.

 

 

 

 

Éveken át a agyonszerzésre, biztos anyagi háttér megteremtésére összpontosított, ám ahogy teltek-múltak az évek a prioritásai isi megváltoztak. Ma már feleségre és gyerekekre vágyik.

Andy egyébként a REL Capital londoni befektetési társaság alapítója, tulajdonosa és elnöke is. Elmesélte, hogy korábban a felesége a sikert és a karriert választotta így most egy olyan nőt szeretne társnak, aki kicsit földhöz ragadt, gyönyörű, akivel lehet beszélgetni és programokat szervezni.

Mivel fontos számára, hogy hasonló beállítottságú legyen minden téren, így szintén egy már sikeres, lelkileg is gazdag nőt keres, aki hajlandó vele elutazni a Földközi-tengerre, vagy épp az Alpokba.

 

 

 




 

 

“Nehéz olyan embert találni, aki anyagilag független és voltaképpen bárhol elidőzne.” – mondta.

Kritériumai között a következők szerepeltek:

1, Legyen intelligens, egyedülálló, aki nem veszi túlságosan komolyan az életet. Szeret élményekkel gazdagodni és elért valamit az életben.

2, Olyan, aki nem gazdag családból származik, hanem kemény munkával kereste meg a vagyonát, mint én.

3, Valaki, aki gyönyörű és jól érzi magát a bőrében.

4, Aki nem függ a mobiltelefonoktól és a közösségi médiától. Szeret kikapcsolódni és élvezni az élet dolgait.

5, Aki őszinte, mert számomra az első és legfontosabb a bizalom.

6, Képes kaméleonként viselkedni, vagyis minden helyzethez idomulni. Legyen nyitott minden programra a bálba járástól kezdve, az éjszakai szórakozáson, tengerparti bulikon át, a kettesben töltött vacsoráig.

7, Szeressen időt tölteni a szabadban. Aki képes egy fürdőruhában és papucsban is boldog lenni, anélkül, hogy nyomkodná a telefont.

8, Aki szeretne gyereket és készen áll a családalapításra. Becsüli az életet és nem dől a kardjába, mert gyerekei vannak. Aki velük együtt is hajlandó programokat csinálni és szórakozni.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?