Életmód, Érdekes

340 kilóról fogyott 70-re az elszánt anyuka: már járni sem bírt, amikor belevágott

Az 51 éves Milla Clark egész életében súlyproblémákkal küzdött.

 

 

 

Milla Clark kicsi gyerekkorától túlsúllyal küzdött. Az óvodástársak gyakorta csúfolták kinézete miatt, a helyzet pedig az iskolai évek alatt sem változott: 18 évesen közel 160 kilót nyomott, majd megismerkedett élete szerelmével, Elroyjal, akit nem zavart a lány hatalmas termete, és végül egymásba szerettek. Esküvőjük napján 180 kilót mutatott alatta a mérleg. 

Milla hamarosan állapotos lett, de a terhessége során a felszedett pluszkilók miatt komplikációk léptek fel, így a baba megszületése után több gyermeket nem vállaltak, helyette az örökbefogadás mellett döntöttek, végül négy gyermeket adoptáltak.

3 évig az ágyból sem tudott kikelni

Az 51 éves édesanya elhízását kialakuló nyiroködémája is súlyosbította, ami miatt egy idő után már lábra sem tudott állni. Akkor lett elege a nyomorúságos állapotból, amikor már 340 kilót mutatott alatta mérleg, és a saját házának foglya volt: három évig nem tudott kikelni az ágyból, a férje és gyerekei fürdették, mert már mozogni sem tudott.

– Életem minden egyes napja egy gyötrelem, a négy fal között élek immár három éve. Az ágyam foglya vagyok, ez idő alatt egyszer sem tudtam felállni, csak enni és aludni vagyok képes – idézte korábbi szavait a The Daily Mail. 

Az asszony végül nagy lépésre szánta rá magát: képes cikkünkben megtudhatod, hogyan sikerült 270 kilótól megszabadulnia. Nézd meg az előtte-utána fotókat is!

Milla kicsi korától pufók volt, és mivel a szülei azt hitték, egy idő után leadja majd a bébihájat, így nem fogták diétára.
Image #0
„Mindenki meglepődött, amikor megkérték a kezem, hiszen senki sem hitte, hogy egy 180 kilós nőt is szerethet valaki” – vallotta be Milla.
Image #1
340 kilósan már mozogni sem tudott, a férje és a gyermekei gondozták, etették és fürdették. Milla egészsége ekkor már életveszélyben volt, ezért orvoshoz fordult.
Image #2


Milla az orvosa tanácsára kalóriaszegény diétát kezdett, kiiktatta az étrendjéből a gyorskajákat és az ízesített szénsavas üdítőket, és amikor már lehetségessé vált, egy gyomorszűkítő műtétnek is alávetette magát a gyorsabb fogyás érdekében.
Image #4
Milla ma már elképesztően fest, nem csoda, hiszen 340 kilóról fogyott 70-re.
Image #5
Az 51 éves anyuka ma már remekül érzi magát a bőrében.
Image #6
Milla a fogyás mellett a rendszeres sportot is beiktatta az életébe, ma már rendszeresen látogatja az edzőtermet.
Image #7
240 kilós fogyása arcán is meglátszik: jó pár évet letagadhat korából.

Image #8

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?