Celeb / Híresség

Mi történt?! Szirénázó autók kísérték L.L. Juniort

Buli előtti koccintás, szirénázó autók, hömpölygő tömeg, testőr, villogó vakuk – és egy felejthetetlen koncert. Így nyitotta L.L. Junior a kényszerpihenő utáni első buliját, amire a Story magazin is elkísérhette a rappert.

 

 

 




 

Hosszú hónapok kihagyása után állt színpadra L.L. Junior, aki zenéivel emberek tucatjait vonzotta múlt hét pénteken az egyik belvárosi szórakozóhelyre. Az énekes és barátai nem sokkal tíz után kezdték meg az alapozást. Jó néhány percbe telt, amíg átvergődött a tömegen, aztán a VIP-szektor felé vette az irányt, ahol elkülönített rész, saját bárult és asztal várta őt, és zenésztársát, G.w.M-et és barátaikat. A több órán át tartüó sztorizgatás, nevetés, összeölelkezés és közös fotók, koccintások után valamivel hajnali féle egy előtt az Erzsébet téren az egyik ötcsillagos szálloda elé vonultak Juniorék. Ott két mikrobusz, két felvezető szirénás autó öt testőr várta az est sztárfellépőjét.

– A testőrökre azért volt szükség, hogy biztosítsák a nagy tömegben való közlekedést, az ‘A-B-C’ pontokba való eljutást, azaz az autó, az öltöző és a színpad közötti mozgást – árulta el Junior a Story magazinnak, G.w.M.-től pedig azt is megtudta a lap, hogy a biztonsági szolgálat jelenléte létfontosságú.

– Volt, hogy nagyobb összegű ékszerek voltak rajtam, és megtépett a tömeg, Juniornak egyszer pedig a pecsétgyűrűjét húzták le, úgyhogy fontos a biztonság – árulta el a fiatal zenész, majd beindult a buli, a tömeg az utolsó nótáig végigkántálta és táncolta kedvencük koncertjét.

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?