Celeb / Híresség, Érdekes

100 kiló fölé hízott a néhai Ken Baba a karantén alatt – Fotók

A karantén alatt mázsásra hizlalta magát az Kenből Barbie babává avanzsált Jessica Alves.

 

 

 

 


A brit Ken Baba az elmúlt években külső megjelenésével rendszerint sokkolta a világot. Ahogyan arról korábban már mi is írtunk Rodrigo Alves-ből hivatalosan is Jessica Alves lett, ugyanis egy nemátalakító műtét keretein belül eltávolíttatta a péniszét és büszkén vallja, hogy élete a plasztikáztatás mellett másból sem áll, mint hogy sminkeli magát, plázázni jár, egészségesen eszik és a divattal foglalkozik.

A múlt hónapban például keblei és feneke újult meg, most pedig kiderült, a néhai Ken babát ismét műteni kellett. A világhírű celebritás kedden ismét kés alá feküdt, ugyanis a gyomrának a háromnegyedét el kellett távolítani, mert a hormonterápia hatására az étvágya drasztikusan megnőtt, az anyagcseréje pedig nagyon lelassult.

Így eshet meg az is hogy az utóbbi hetekben szinte már felismerhetetlenül festett képein, a hízás pedig odáig fajult, hogy a néhai Ken több mint egy mázsát nyomott a mérlegen. Az élő Barbie hosszú hónapok után így hagyta el a karantént: arca szétesett, látszólag jó pár kilót fel is szedett. És ez utóbbi csak rosszabb lett.

 

 

 

 

Az utóbbi hetekben már csak nagyon ritkán jelent meg nyilvánosan, ha igen, ilyen bő ruhák alatt rejtette el alakját.

Most azonban bízik benne, hogy a műtétnek köszönhetően visszanyeri eredeti formáját.

 

 

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?