Celeb / Híresség

„Egyedül akarok meghalni” – MC Hawer üzent a nőknek, ne is próbálkozzanak nála

Úgy tűnik, mély sebet ejtett előző kapcsolata MC Hawer szívén, aki most annyira élvezi az agglegények életét, hogy kijelentette, egyedül akar meghalni, magányban, nő nélkül.

 

 

 




 

Nem áll készen új kapcsolatra, sőt, többé már nem is akar nőt az életébe MC Hawer, azaz Koczka Géza. A mulatóssztár ezt a drámai döntést azt követően hozta meg, hogy két és fél, együtt töltött év után nemrégiben szakított a nála 33 évvel fiatalabb kedvesével, Fannival, majd végleg el is költözött tőle. A szerelmük lassan kihűlt, egyre több problémájuk lett.

– Fanni előtt öt évig voltam egyedül. Amikor letettem az alkoholt, nehezebb volt párkapcsolatra szert tenni. Nincs mit szépíteni, részegen szebbek voltak a nők (nevet). Aztán találtam egy lányt, aki tetszett végre külsőre, és valamennyire belsőre is, bár ezt már fenntartásokkal kezelem. Az, hogy ennyivel fiatalabb volt nálam, eleinte nem is volt probléma, de nekem amúgy sem volt sosem sport, hogy fiatal lányokkal jöjjek össze. Két és fél év volt ebben a dologban, ez van. Az agglegénységet viszont most nagyon élvezem. Nincs megfelelési kényszer, nem kell már szabályokhoz igazodnom! Ez egy idő után nagyon terhes volt nekem. Most nem kell féltékenykedést sem hallgatnom, mert az is volt bőven egy-egy fellépés után – mondta az AcNewsnak a zenész, akit nem zavar, hogy nem várja haza senki.

– Örülök, hogy üres a lakás. Nyugi van, nincs, aki piszkáljon. Nem is hiányzik most kapcsolat az életemből. Nem szeretem, amikor korlátoznak. A barátaim újra megjelentek, végre velük lehetek. Nem is állok készen egy új lányra, és szerintem már nem is fogok. Magányt szeretnék! Nem akarok már alkalmazkodni senkihez. Egyedül akarok meghalni, nő nélkül! Üzenem is innen minden csajnak, hogy ne is próbálkozzanak – zárta MC Hawer.

Mint azt a Blikk is megírta, az MC Hawer és Tekknő mulatós duó rappere fél évvel ezelőtt költözött Kazincbarcikára a nála 33 évvel fiatalabb szerelmével, Fannival, ám úgy tűnik, a románcuk mostanra végleg zátonyra futott. A zenész azt mondja, pontosan tudta, hogy a nagy korkülönbség előbb-utóbb ellentéteket szül majd. A kapcsolatuk el is fáradt, mindketten belátták, hogy nem folytathatják tovább. MC Hawer néhány nappal ezelőtt összecsomagolt, majd visszaköltözött a szülővárosába, Budapestre, ahol új életet kezdett.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?