Belföld, Életmód, Érdekes

A 18 éves Anna 10 centis körmökkel él és boldogabb, mint valaha

A 18 éves Annát óriási körmei állítása szerint semmiben sem korlátozzák.

 

 

 




 

Főz, vezet, mosogat, sminkkel, és elmondása szerint semmilyen tevékenységben nem zavarják a 10 cm hosszú körmei Sáfár Annát, aki immáron több mint egy éve él óriás körmökkel. Persze körömimádata nem véletlen, ugyanis manikűrös.

Anna 14 éves koráig nem tudott leszokni a körömrágásról, ekkor döntött úgy, hogy megnöveszti a körmeit, majd pedig nem sokkal később azt is elhatározta, hogy körmösnek áll.

A szakma szeretetét édesanyjától tanulta el, azóta pedig folyamatosan arra törekszik, hogy egyre jobb és jobb legyen. A saját körmeit 8 óra alatt készíti el, és az eszközök használata sem okoz gondot neki.

Anna úgy tudja, hogy Magyarországon ő az egyetlen, akinek ekkorák a körmei. Sokan bántják a körmei miatt, teljesen idegenek tesznek rá rosszindulatú megjegyzéseket, de vannak olyanok is, akik kicsit nyitottabban állnak a dologhoz.

 

 

A 18 éves lány egyébként hosszú évekig küzdött önbizalomhiánnyal, de azáltal, hogy megmutatta a közösségi oldalán, hogy ilyen körmökkel szeret élni, másoknak is segít, hogy nyugodtan vállalják fel önmagukat.

“Egy életed van, és tedd azt, amit szeretsz. Ne érdekeljen más véleménye, és éld úgy az életed, ahogy akarod, mert egy csak életed van” – mondta a Tényeknek adott riportjában Anna.

 

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?