Celeb / Híresség

Várkonyi Andrea megérkezett – a Neked énekelek műsorban jelentkezett be a tévés, de van egy kis furcsaság

Elkezdődött vasárnap este a TV2 hetek óta beharangozott jótékonysági gálaestje. A Neked énekelek várhatóan sokakat ültet a képernyők elé: Várkonyi Andreával reklámozták, ő lesz a műsor egyik házigazdája, rá pedig a magánélete alakulása miatt rengetegen kíváncsiak ilyen, vagy olyan okból.

 

 

 

 


Holott Várkonyi Andrea személyén kívül maga a műsor is megérdemli a kiemelt figyelmet. Médiatörténeti esemény volt például az, hogy – amint a Média1 felfigyelt rá – még a konkurens RTL Klub műsorvezetői is ajánlották a nézők figyelmébe. A neked énekelek célja ugyanis az, hogy az összegyűlt pénzből a koronavírus járvány magyarországi árváin segítsenek.

A járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek vesztette el egyik, vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek.

A 1357-es adományvonalon várja a koronavírus árváinak szánt felajánlásokat a TV2 Neked énekelek műsora, a csatorna a Facebook-oldalán nem sokkal műsorkezdés előtt a Facebookon-hívta fel újra a figyelmet a lehetőségre:

 

Várkonyi Andrea műsorvezető társai Stohl András és Till Attila lesznek. A fellépők között pedig olyan nevek szerepelnek, mint például Leslie Mányoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Janicsák Veca, de ott lesz Majka és Curtis, valamint Horváth Charlie is érkezik egy Tóth Verával közös duettel.

A műsorban összegyűjtött pénzt a Regőczi István alapítvány segítségével juttatják el a Covid világjárvány miatt árván maradt gyermekeknek.

A Neked énekelek című adománygyűjtő műsor tavaly debütált a TV2-n, akkor az egészségügyi dolgozók javára gyűjtöttek és 35 millió forint jött össze.

Elkezdődött a műsor, rögtön az elején egy érdekes furcsaságot lehetett észrevenni:

Várkonyi Andrea Stohl András oldalán jelent meg a színpadon, míg Till Attila az Adományközpontból jelentkezik. Érdekes, hogy az „Élő” felirat hol megjelenik, hol eltűnik, tehát a műsor egy része vélhetően már előre rögzítve lett. A felirat akkor sem jelent meg, mikor Várkonyi Andreát mutatták, vagy mikor Stohl András Pápai Jocival beszélgetett.

Ez minden esetre nem von le semmit a műsor értékéből, Stohl András a tőle megszokott profizmussal dolgozik, Várkonyi Andrea pedig mintha soha nem is „szakított” volna a tévézéssel.

Várkonyi Andrea a backstageben közben Demjén Ferenccel beszélgetett, aki a 2015 december 30.-i Aréna koncertjének Charlie által is aláírt, kicsinyített plakátját ajánlotta fel jótékony célokra, lehet is rá licitálni.

Az első húsz perc után Tillát láthattuk – a felirat tanúsága szerint élőben – ő az adományközpontból követi az eseményeket.

Sztárokat kaphat élőben, aki licitál:

Demjén Ferenc plakátjának, amit Horváth Charlie is aláírt, a kiindulási ára 100ezer forint a liciten. Leslie Mandoki pedig egy privát akusztikus koncertet ajánlott fel licitre.

Kadlecsek Krisztián szintén élőben jelentkezett egy konyhából három sztárséffel, köztük Tóth Gabi férjével Krausz Gáborral, valamint Wolf Andrással, akik szintén felajánlották, hogy privátban főznek annak, aki a legmagasabb licitet ajánl értük. A kikiáltási ár ezúttal is a százezer forintos licitről indul.

Közben Pápai Joci egy néptáncformációval kiegészülve tért vissza gyökereihez a Neked énekelek stúdiójában:

 

 

Pápai Joci egy néptáncformációval kiegészülve tért vissza gyökereihez a Neked énekelek stúdiójában. Nézd meg Te is a produkciót!

Posted by TV2 on Sunday, May 30, 2021

Meglepetés: Kulka János

Kulka Jánost ismét láthatjuk színpadon, ezúttal Gryllus Dorkával énekel közös dalt. Kulka egy bárszéken ülve, míg Gryllus Dorka mellette állva, hófehér ruhában lépett színpadra.

A reklámszünetben a TV2 online oldalán élő bejelentkezéseket lehet látni, például a konyhából, ahol a sztárséfek főznek. Az elkészült menüt főzik meg annak is, aki „megnyeri” őket a liciten, a most elkészülő ételt pedig beviszik a Bethesda kórház dolgozóinak.

Sztráséfek főznek a Neked énekelek alatt, az elkészült menüt a Bethesda dolgozói kapják / Fotó: TV2

Háromnegyed óra alatt 19 millió!

Tilla büszkén jelentette az adományközpontból, ahol a Mintaapák színészei veszik fel az adományvonalakat, hogy jelenleg 19 248 040 Ft gyűlt össze ez alatt a rendkívül rövid idő alatt.

A 1357-es adományvonalra küldött minden egyes sms, vagy hívás 500 Fttal gyarapítja az adományok összegét, míg a sztárok által tett felajánlásokra a 06-1-467-6666-os telefonszámon lehet licitálni a műsor alatt.

A vonalak folyamatosan égnek, a Margaret Island előadása után ismét Tilla jelentkezett az adományközpontból, ahol már 22 548 540 forintnál tartott az adományok összege, nagyjából egy órával a műsor megkezdése előtt.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?