Belföld, Hírek

Nem csitul a politikai adok-kapok: Kocsis Máté páros lábbal szállt bele Gyurcsány Ferencbe és Dobrev Klárába

„Gyurcsány és Dobrev! Most már tényleg elég volt!” – írta Facebook-oldalán a Fidesz parlamenti frakcióvezetője péntek délután.

 

 

 

 


Kocsis Máté úgy fogalmazott, hogy nehéz higgadtnak maradni, amikor „épp maguk beszélnek a bérből és fizetésből élőkről, válságkezelésről, képmutatásról, milliárdosokról, megviselt emberekről”.

„Maguk milliárdosként élték meg a luxust a lopott budai villájukban, amikor a kormányzásuk alatt emberek százezrei kerültek utcára, amikor elvették az egyhavi bért, meg az egyhavi nyugdíjat, amikor a devizahitelekkel egy életre eladósították a családokat, amikor tönkretették az egész országot, amikor válságkezelés címen halálra adóztatták az embereket, amikor ‘kalákában lopták el az állami vállalatokat’” – áll a bejegyzésben.

 

„Hát ezek viselték meg a bérből és fizetésből élőket, tudják?” – veti fel a kormánypárti politikus.

„Maguk milliárdosok is úgy lettek, hogy a bűnözőkből és az államközi ügynökökből álló pereputtyuknak komoly befolyása volt a diktatúrában és a rendszerváltozás után is. Amikor külföldre játszották a nemzeti vagyont, amivel kifosztottak mindent és mindenkit, akkor valahogy nem aggódtak a bérből és fizetésből élőkért. Teflonból van az arcbőrük, az biztos. Tényleg elég volt már magukból” – zárul Kocsis Máté bejegyzése.

Mint ismert a politikai adok-kapok már napok óta zajlik, az egész azzal kezdődött, hogy Orbán Viktor a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést az őszödi beszéd 15. évfordulóján. Erre aztán reagált Gyurcsány Ferenc, majd az exminiszterelnöknek nekiesett Hollik István, majd Kocsis Máté is páros lábbal állt bele a DK-s politikusba.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?