Celeb / Híresség

Lesz testvére Tóth Gabiék gyermekének? Krausz Gábor elárulta

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor kapcsolatát is gyökeresen megváltoztatta az elmúlt időszak, de a pár jól jött ki a nehéz helyzetből.

 

 

 

 


A sikeres séfként dolgozó Gábor elmondta: amikor összejött szerelmével, tisztában volt vele, hogy Gabi nem egy otthon ülő, háziasszony típus. Mint mondja, ez apaként és férfiként is nagy hatással volt az egójára, de a neveléséből adódóan megszólalt a családfenntartó énje is.

hot! magazinnak elárulta: annyi mindent átéltek az elmúlt három év alatt, hogy olyan, mintha már hat-hét éve házasok lennének. A pár a karantén óta válaszúthoz érkezett: vagy rámegy a többhónapos otthonmaradásra a kapcsolatuk vagy megerősödik – eldöntötték, az első nem történhet meg, és sokat dolgoztak azon, hogy egyensúlyba hozzák kapcsolatukat. Gábor az elmúlt időszaknak köszönheti, hogy láthatta felnőni a kislányát, hiszen ha nincs a járvány, nem tudott volna ennyi időt a családjával tölteni.

„Ezt a köteléket viszont, ami most kialakult, már senki nem veheti el tőlem” – nyilatkozta. Mint mondja, egyikük sem volt felkészülve a szülőségre, az élet pedig mindkettejüket mélyvízbe dobta, de Gábor ebből a helyzetből is profitált.

Empátiát és türelmet tanultam, nem csak a gyermekemmel szemben. Gabi családja más, mint az enyém: ők mindent kibeszélnek magukból. Én inkább zárkózott típus vagyok. Korábban nemigen beszélgettünk, Gabinak szavak nélkül kellett megértenie engem. Ebben sokat fejlődtem

– fejtette ki.

(A legfrissebb hírek itt)

Elmondása szerint kapcsolatuk szorosabb lett, és mindketten azt érzik: ha most nem mentek szét, akkor soha nem fognak. A lapnak azt is elárulta: mostanában egyre több szó esik náluk a tesókérdésről is.

Persze, felmerült bennünk az is, hogy Hannaróza egyke marad, de akkor biztosan el lesz kényeztetve

– jegyezte meg.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?