Életmód

VIDEÓ! Az anya megrúgta a kislányát, mert a picinek nem volt kedve pózolni az instagram-fotóhoz

Az egész közösségi média egy hatalmas nagy függőséget generál. Minél később kapunk rá, annál jobb. Sőt! A legjobb ha egyáltalán nem kerít minket a hatalmába, bár ez manapság elkerülhetetlen. A gyerekeket érdemes megóvni tőle, ameddig lehet. Az semmiképp sem jó, ha azt látják, hogy a szüleik teljesen az instagram és a facebook rabjai. Ha már gyerekként ezt látja, mi lesz belőle ha felnő. Amit most hoztunk nektek, arra pedig egyáltalán nincsenek szavak.

 

 

A kis ázsiai lány még csak három éves, de már pontosan tudja, hogy milyen a kemény munka. Anyja irgalmatlan világba taszítja és elvész az ártatlan gyermekkora.

Niu Niu gyerekmodell, akinek az egyik fotózás során nem volt kedve pózolni. Akinek van gyerek tudja milyen. Néha megmakacsolják magukat és akkor nem lehet vele bírni. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen egy tapasztalt anyuka pontosan tudja, hogy ha ilyenkor erőltetni szeretne valamit, akkor annak üvöltés meg hiszti a vége.

Arra azonban senki nem gondolt, hogy az anya odamegy és belerúg a kislányába, mert épp nincs kedve pózolni.

A videót látva ökölbe szorul a kezünk. Hogy lehet valaki ennyire kegyetlen?

A kisvideó végigsöpört az interneten és több tíz millióan látták. Rengetegen kommentálták és illették csúnya szavakkal az anya viselkedését. Szinte mindenki úgy vélte, hogy az anya kihasználja a picit. Az internetezők dühös reakciói arra kényszerítették a 32 éves szülőt, hogy magyarázza meg a történeteket.

“Nem akartam bántani a lányomat. Sajnálom, hogy túlreagáltam a dolgot. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a lányom a legnagyobb gondoskodást és szeretetet kapja tőlünk. Köszönöm a megértésüket!” – kommentálta az anya.

 

 

 

Azért valljuk be, hogy ez nem egy dicséretes viselkedés. Az internet népe szerint a nő rossz anya. Pénzt csinál a lányából és meg bántalmazza is. Eleve a kínai reklámtörvények tiltják, hogy tíz évnél fiatalabb gyermekeket dolgoztassanak.

 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?