Hírek, Külföld

A fenekével fojtotta meg a férjét a 100 kg-os nő

Bíróság elé állítottak egy orosz nőt, amiért ráült a férje fejére és megfojtotta a férfit.

 

 

 




 

A 45 éves orosz nő, Tatiana egy nap összeszólalkozott a férjével, Aidarral. Már mindketten jócskán felöntöttek a garatra, így elég heves szóváltásba torkollott a veszekedés. Mivel nem tudtak zöld ágra vergődni és kibékülni, ezért Tatiana tehetetlenségében és dühében meglökte férjét, aki így a földre esett, majd a 100 kilogrammot nyomó nő nemes egyszerűséggel ráült a férfi fejére. Aidar teljesen mozgásképtelen lett, nem tudott védekezni, bármennyire is fogyott el a levegő a felesége hátsója alatt.

A tragikomédiába illő jelenetet a lányuk végignézte, és mikor érezte, hogy baj lesz a dologból, átszaladt a szomszédhoz, hogy segítséget kérjen, aki arra hivatkozva, hogy nem akar beleszólni mások életébe, lerázta a lányt. A kétségbeesett fiatal visszament a szüleihez, apja még akkor is az életéért könyörgött, a nő pedig továbbra is a férfi fején trónolt. Nem sokkal később Aidar elvesztette az eszméletét, majd meghalt.

Tatiana részegségéből kifolyólag nem kapcsolt időben, mire észrevette, hogy férje már nem mozog, addigra már késő volt. A későbbi vizsgálatok során a halottkém megállapította, hogy a férfi halálát fulladás okozta, mivel Tatiana elzárta a légutakat.

Természetesen Tatianát előállították, aki a bíróság előtt azzal védekezett, hogy ő csak rendre akarta utasítani a veszekedő, ittas férjét és enyhítő körülménynek gondolta azt is, hogy ő maga is részeg volt. Kezdetben a vád segítségnyújtás elmulasztása volt, majd később a döntéshozók a vádat gyilkosságra módosították.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?