Életmód

15+ őszinte fotó, ami kellemesebb, mint egy esti habfürdő

Az állatoknak megvan az a varázslatos erejük, hogy boldogabbá tesznek minket, bármi is történjék. Legyen szó akár egy háziállatról, akit épp most fogadtak örökbe, és végre biztonságban aludhat a saját otthonában, vagy egy pár bájos rókáról, akik a vadonból jöttek köszönni, elfeledtetik velünk minden gondunkat és bajunkat, és széles mosollyal az arcunkon elolvadunk. Mi úgy éreztük magunkat, mintha egy kellemes fürdő után bolyhos törülközőbe burkolóztunk volna, amikor végignéztük ezeket a mancsos, aranyos képeket, és reméljük, hogy mélyen legbelül ti is ugyanilyen melegséget éreztek.

 

 

 

1. “Az örökbefogadott kutyám még soha nem volt bent a lakásban. Ez az első alvása, ágyon, otthon.”
2. “Ez a mi fiunk, Mykonos, aki az új testvérét, Theodort védi. Nem tudom megemészteni, mennyire szereti őt, ez tényleg elképesztő.”
3. “Az első cicám hazahozatala! Nyugodtan mondhatom, hogy jól érzi magát.”
4. “Tegnap hoztuk haza a fiunkat, és a kiskutyánk azonnal összebújt vele.”
5. “Ismerd meg Harvey-t, aki tegnap aludt utoljára a menhelyen. Ma éjjel és élete hátralévő részében úgy fog aludni, mint egy király.”


6. “Az én 25 napos labrador kutyusom!”
7. “Hangulat, miután rászedett minket 2 reggelire”
8. “Ismerd meg Wallace-t és Charlie-t. Ma találkoztak a kölyökkutya osztályban. Mindketten idegesek voltak a barátkozás miatt, de már nem.”
9. “A macskám nagyon büszke anya.”
10. “Tegnap segítettem ennek az édes kislánynak örökbefogadásban. A szülei küldték nekem ezt a képet róla az új otthonukban.”
11. “A barátnőm új nyuszija, Korra”
12. “Ahogy a macskám velem alszik”
13. “Nem számít, mi történik, ez a lány szereti, ha azt mondják neki, hogy ő a “legjobb kislány”.”
14. “Elmentem megnézni az újszülött macskákat, és ez a kiscica bemászott a kapucnimba. Egy perccel később kitöltöttem az örökbefogadási papírokat, miközben a pelyhes labda még mindig a kapucniban volt.”

 

 

 

 

15. “Az apósomék most kaptak egy új kölyköt. Köszönjetek a Szörnynek!”
16. “Ez az apró róka minden nap meglátogatja a kertünket, és barátkozni akar.”
Ez a cukorfalat még a testvérét is magával hozta!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?