Celeb / Híresség

Megmutatta a kisfiát Dér Heni

Határtalan boldogság köszöntött be Dér Heni életébe, az énekesnő ugyanis néhány nappal ezelőtt édesanya lett. Gyermekét, Bendegúzt, akit több mint egy héttel hordott túl a kiírt időpontnál, most először mutatta meg.

 

 

 

 


Le sem tagadhatja a boldogságát Dér Heni! Mint azt a Blikk is megírta, az énekesnő rendhagyóan hosszú várandósság után egy héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, aki a Bendegúz nevet kapta. A csöppség születését kalandos események előzték meg: mivel a legváratlanabb helyzetben, az autóban ülve törtek rá a szülési fájdalmak, férje, Bakos Gergő tudta, hogy minél gyorsabban el kell jutniuk a kórházba, ám a belvárosi dugóban állva ez szinte lehetetlennek tűnt. Gergő ekkor odarohant a közelben lévő rendőrökhöz, akik azonnal cselekedtek: szirénázva nyitottak utat az autójuknak, így időben beértek a kórházba, ahol a szülőszobában már felpörögtek az események.

– Jöttek a fájások, vergődtem, Gergő pedig egy hős volt mellettem. Beöltözött, bejött velem, és pontosan tudta, hogyan kell támogatnia engem: a lelkével. Arra figyeltem, hogy túléljem a következő fájást, szó szerint. Tudtam, hogy ez ilyen lesz, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a fiam – mesélte a Story magazinnak Dér Heni, akinek fia a kórházba érkezés után három órával született meg 3800 grammal és 54 centivel. A köldökzsinórt az énekesnő férje, Gergő vágta el, aki szerint Bendegúz születése új szintre emelte a kapcsolatukat.

 

– Ahogy megszületett a babánk, öt perccel később már azt éreztem, újra van erőm, megszűnt minden fájdalom. Anya lettem, és mosolyogtam. Gergő pedig akkora lendülettel koccintott ránk a tejfakasztón, hogy egyből lett tejem, Bendegúz jóllakott. És bár friss szülők vagyunk, nincs bennünk félelem, minden ösztönösen jön magától, napról napra rázódunk bele a szülői létbe – magyarázta az énekesnő, aki szerint a csöppség javarészt az apukájára hasonlít jelenleg.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?