Életmód, Érdekes, Igaz történetek, Külföld

Minden nap együtt zuhanyzik 19 éves lányával az 55 éves édesanya – Videó

Az elválaszthatatlan anya-lánya páros szerint semmi gond nincsen azzal, hogy ennyire szoros a kapcsolatuk.

 

 

 

 


A floridai Jensen Beachen élő Mary lánya, Brittani ötéves volt, mikor elkezdtek együtt zuhanyozni, ez pedig már 14 éve így megy. Vagyis a most 55 éves nő még mindig saját maga mosdatja (egyébként szellemileg-testileg teljesen egészséges) 19 éves lányát – írja a LadBible című brit bulvárlap a TLC sMothered című sorozatának egyik szereplőpárosáról.

Mary egyébként azért kezdett el együtt fürödni a lányával, mert Brittani gyerekkorában pánikrohamot kapott, amikor zuhanyoznia kellett, és csak akkor nyugodott meg, ha az anyja is beállt vele a víz alá. Később pedig egyiküknek sem jutott eszébe felhagyni ezzel szokással.

Mary férje azonban szeretné, ha leszoknának a közös zuhanyzásról. Már csak azért is, mert szerinte Brittani lassan felnőtté válik, így ideje, hogy elköltözzön, és önálló életet kezdjen. Mary azonban úgy gondolja, ez nem mostanában fog bekövetkezni, amivel Brittani is egyetért.

A lány elmondása szerint anyja belehalna a szomorúságba, ha ő egyszer elhagyná. Azt mondja, ha nevelőapjának nem tetszik az anyjához fűződő viszonya, akkor a férfinek kellene elköltöznie.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?