Belföld

Épül, szépül: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea otthonába 800 kilós páncélszekrényt emeltek be

Továbbra is zajlanak az építési munkálatok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közös, közel hárommilliárdos villája körül: a nap folyamán egy hatalmas páncélszekrény is beszerelésre került.

 

 

 

 


Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, a jegyesek akár hetek múlva birtokba vehetik a korábban a szakértőnk szerint hárommilliárd forintra becsült szerelmi fészket. A XII. kerület egyik legelitebb részén, a Széchenyi-hegyen található villa eredetileg egy négylakásos társasház volt, ezt nyitották egybe az elmúlt hetek során.

Most kiderült, hogy a villa biztonságáért a felcsúti illetőségű Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel, mely négy év alatt megnégyszerezte bevételeit, és 2019-ben túllépte a milliárdos határt. A villa több biztonsági eszközzel is el van látva: a békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. például a Facebookon nemrégiben még azzal reklámozta magát, hogy az egyik legnagyobb, sajátgyártású páncélszekrényüket szállítják – írja a 24.hu.

A cég még március végén tett közé képeket, és bár a bejegyzésben nem volt helyszín megadva, a trezor elhelyezéséről készült képek és videók alapján könnyen beazonosítható Mészáros és Várkonyi közös villája. A több mint 800 kilós páncélszekrényt egy az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre – szúrta ki a lap, az említett bejegyzés azonban már el is tűnt a cég közösségi oldaláról.

Mint írtuk, jelenleg is hatalmas a nyüzsgés a luxusház körül, ottjártunkkor több csoport és család is kíváncsian nézelődött, tudni akarták, hogyan is képzeljék el azt az otthont, melybe az ország leggazdagabb embere és jegyese költözni készül.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?