Belföld, Hírek

Dúró Dóra: 50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt, ami brutális

50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt nagyjából, ami brutális – mondja Dúró Dóra, természetesen szerinte ez is kormány hibája.

 

 

 

 


Amikor a Fidesz és a balliberálisok is csak lezárásokat követeltek, a Mi Hazánkon kívül senki nem beszélt arról, hogy milyen egészségromboló hatásuk van ezeknek is, nem beszélve az elhalasztott egészségügyi beavatkozásokról vagy szűrővizsgálatokról.

Ezért is hangoztatta kezdettől fogva a Mi Hazánk, hogy ésszerűtlen a sportolási lehetőségeket ilyen mértékben szűkíteni, hiszen az elhízás még a koronavírusos megbetegedés lefolyását is súlyosbítja, nem beszélve az egyéb káros hatásairól, amit ki tudja, mennyi ideig fog nyögni a lakosság, az egészségügy és az államkassza. Így is Európa legelhízottabb nemzete voltunk, így kiszolgáltatottabb a lakosság egy ilyen járványnak is. Sokkal hasznosabb lett volna, ha megragadjuk az alkalmat, és az egészségtudatos életmód fontosságára hívjuk fel a lakosság figyelmét, aminek része a rendszeres mozgás is.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?