Celeb / Híresség

Megtalálta a tökéletes társat Tóth Andi

Óhatatlanul nehéz időszakot tudhat maga mögött érzelmileg Tóth Andi, ám az aranytorkú énekesnő cseppet sem kesereg, ugyanis elmondása szerint megtalálta a tökéletes társat, akivel félszavakból is megértik egymást a közös munka során.

 

 

 

 


Zenébe foglalta az elmúlt hét év során érzett lelki fájdalmat és vívódást Tóth Andi, akinek legújabb videóklipes dala a napokban debütált. Az Állj című érzelmes dal hamar toplistás sláger lett a YouTube-on, a fiatal énekesnő a karrierje árnyoldalát énekelte meg, a dalban felidézi azt az időszakot is, amikor felköltözött Budapestre. Az X-Faktor korábbi győztese rendkívül büszke arra, hogy ő írta a szöveget és a zenét is, s mint kiderült, a sláger elkészítésében – pontosabban annak hangszerelésében – segítségére volt egy Marci nevű fiatalember is, akit az énekesnő tökéletes társnak tart. A fiatal tehetség erről a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt.

– Hiszem azt, hogy előadó akkor a leghitelesebb, amikor magának csinálja a dolgait. Mi tudjuk legjobban, hogy mit élünk át. Viszont az is hozzátett, hogy megtaláltam a tökéletes társamat az egészben. Marci hangszerelte a dalt, és annyira érzi, hogy mit szeretnék hallani. Nekem ő nagyon a kiegészítőm – magyarázta a Mokkában Tóth Andi, aki egy egész albumot készített, miután az elmúlt időszakban túlcsordult érzelmileg.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?