Belföld, Hírek

Novák Katalint gyúrás közben fotózták le egy külföldi edzőteremben – Nézzék a miniszter izmait, látszik a változás az alakján!

Novák Katalin a hétvégén gyűjtött némi erőt. Edzős cuccban, súlyokkal, különböző gyakorlatokat végezve fotózták le a fitt családügyi minisztert egy külföldi konditeremben.

 

 

 

 


A képeket a hétvégén tette ki Novák Katalin, aki Portóban járt, a szociális csúcson, és edzeni is ott ugrott le, feltehetően a szállása konditermébe:

 

Mintha le is fogyott volna kicsit; hasonlítsák össze ezzel a 2020 nyárán készült képpel:

Novák Katalin egy 2020. augusztusi képen / Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Novák Katalin egyébként azóta hazatért, és szülőként most – sok más magyar édesanyához hasonlóan – új helyzetben találhatta magát: ma kezdődik újra a jelenléti oktatás a nagyobbaknak, szóval a portói utazás után most ez van náluk is:

„Nagyon sok családban hónapok óta először mennek ma a gyerekek iskolába. Így van ez nálunk is. Aggódással vegyes izgalommal várják, várjuk az élet újrarendeződését. Legalább a 16 év felettieket be lehet már oltatni, ezzel a lehetőséggel mi is élünk. Egyébként pedig igyekszünk megtanítani nekik, hogyan vigyázzanak magukra és egymásra” – írta friss posztjában a miniszter:

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?