Életmód, Érdekes

6 tipp, hogy jól nézz ki szűk farmerben, ha gömbölyded alakú vagy

A divatmagazinokban mindig látjuk a sovány modelleket, akik rendkívül magabiztosnak tűnnek, miközben bemutatják az új ruházati trendeket. Olyan érzés, hogy csak akkor tudsz stílusosan kinézni, ha a tested “a tökéletes arányokkal rendelkezik”. Szeretnénk meggyőzni arról, hogy remekül és gyönyörűen nézhetsz ki a ruháid méretétől függetlenül.

 

 

 

1.Keresd meg a megfelelő méretet

A rossz méretű ruhák kiválasztása a legrosszabb, amit tehetsz, és az alakod nem fog jól kinézni. Ez különösen igaz a farmerre. Ne vásárolj kisebb farmert és ne préseld bele magadat. Senki nem fogja látni a méretet a címkén. A túl szűk farmertől összeszorított oldalaid és hasad nem lesz vonzó.

2.Próbálj fel közepes- és magas derekú farmert

Mindannyiunk szerencséjére az alacsony derekú farmer, nadrág és szoknya már nem divat. A közepes vagy magas derekú nadrág jelenleg a trend. Az ilyen farmer tökéletesen kiemeli az alakod legjobb részeit, és elrejti a derék esetleges hiányosságait is.

3.Számít a szín

A klasszikus sötétkék farmernadrág, koptatás vagy más hangsúlyos szín nélkül, vizuálisan karcsúbbá teszi az alakodat. Sőt, az ilyen farmer nemcsak a ruhásszekrény elengedhetetlen eleme, amely jól passzol bármilyen más ruhához, de nagyon elegáns és sikkes is.

4.Légy kreatív a rétegekkel és textúrákkal

Válassz olyan ingeket, pulóvereket, blézereket és kabátokat, amelyek valamivel a csípőd közepén túl érnek. Ez segít kiegyensúlyozni a sziluettedet.

Ne félj a kiegészítők használatától és a különböző textúrákkal való játéktól. Ez csak előnyös lehet, mivel elrejti azokat a hátránykat, amelyek miatt aggódsz.

A kardigánok, pelerinek és kimonók nagyon stílusos ruhadarabok, amelyektől az alakod a legjobban fog kinézni.

 

 

 

5.Hangsúlyozd ki a derekadat

Nem csoda, hogy a homokóra alakot tartják a legnőiesebb és legvonzóbb alaknak. A test felső és alsó részének megfelelő arányához próbád hangsúlyozni a derékvonaladat. A klasszikus stílust kedvelők számára a legjobb megoldás az öv. Ha inkább a sportos ruházatot kedveled, akkor a derékra kötött ingek és pulóverek tökéletesek számodra.

6.Válaszd ki a megfelelő lábbelit

Az ék alakú sarok, a férfias csizma vagy a magas csizma “nehéz megjelenést” eredményez. Válassz elegáns, semleges színű lábbelit, vagy válassz olyan színt, amely megegyezik a farmer színével. Kerüld a masszívnak tűnő lábbelit, sok pánttal, amely “megtöri” a sziluettedet.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?