Állat, Életmód

Egy kutya, aki mindennap felszáll a helyi buszra és teljesen egyedül elutazik a parkba

Ha nem látnánk a róla készült videókat és képeket, valószínűleg el sem akarnánk hinni a fiatal labrador-mastiff keverék, Eclipse történetét. A seattlei kutyust minden buszsofőr ismeri a városban és már a lakosok túlnyomó többsége sem lepődik meg, amikor napi rendszerességgel jön, felpattan a buszra, majd a parknál nemes egyszerűséggel távozik.

 

 

 

 




 

1 Ha a Seattle-ben közlekedő „D-jelölésű” buszon utazol, jó ha felkészülsz egy nem mindennapi utazótársra, akit úgy hívnak, hogy Eclipse.

2 A buszsofőrök már jól ismerik őt, ezért senki sem szól neki, amikor napi rutin részeként jön, és helyet foglal valamelyik járaton.

3 Mivel a gazdái is értesültek a blöki fura hóbortjáról, ezért éves bérletet vettek neki az otthona és a park közé, mely a nyakörvére van rögzítve.

 

 

 

 

 

 

4 Az egész egyébként azzal kezdődött, hogy a kutyus egyszer a buszmegállóban várakozott a gazdájával, Jeff Young-gal.

5 Mivel Jeff nem fejezte be a cigarettát, mire a busz megérkezett, a kutyus egyszerűen fogta magát és a bagós gazdit hátrahagyva felugrott a buszra.

6 Ennél már csak az okozott nagyobb meglepetést, amikor a parkhoz érve egyszerűen fogta magát és leszállt a buszról.

 

 

 




 

 

 

7. 3-4 alkalom után Jeffben tudatosult, hogy Eclipse okosabb az átlagnál, és tulajdonképpen nincs is rá szükség ahhoz, hogy a kutyus eljuthasson a parkba, hiszen teljesen önállóan is képes ezt lebonyolítani.

8 Így született meg tehát Eclipse, a saját magától buszozó csodakutyus története, aki egyébként kulturáltabban képes utazni, mint jó néhány emberi utas.

9 A blöki boldog, az emberek szintén, akárhányszor meglátják… így hát nem is lehetne ennél kerekebb a történet.❤

 

 

 

 

 

10 Végezetül pedig, ha a képekkel esetleg nem tudtatok betelni…🥰

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?