Életmód

24 ember, akiknek az érzelmeit nem lehet szavakba önteni

Általában az erős érzéseket nehéz szavakba önteni. A fotók összeállításának hősei a pozitív érzelmek széles spektrumát élvezik. Ezeknek az embereknek az arckifejezései többet elárulnak, mint bármilyen leírt szó. Összegyűjtöttünk 24 fotót, ahol az érzelmek túlcsordultak.

 

 

 

“A lányom először kóstolt pizzát.”
“A nagymamám új kötényt kapott a 90. születésnapjára.”
“Igent mondott!”

(Képen: Hozzám jössz?)



“A nagymamám hazajöhetett a kórházból. Otthon virágokkal és kiskutyával üdvözölték, aki egy pillanatra sem ment el mellőle.”
Ez a lány nem tud elrejteni érzéseit a Titanicról – különösen Leónardo DiCaprio-ról.
“Az apámnak adományoztam a vesémet.”
Nagyszerű, amikor az álmaid valóra válnak!

Taxisofőrként dolgozok és ma életem álma vált valóra! Egy férfi beszállt a kocsimba és azt mondta, hogy “Én fizetek ma neked mindent!” Én annyira boldog vagyok



“A nagymamánk egy fidget spinnert kapott a 85. évfordulójára.”
“Mindig is szerettem volna saját kutyát, és végül is meglett. Végül tegnap ennek a gyönyörű fickónak a büszke gazdája lettem. Életem egyik legboldogabb napja.”
Néha a boldogság egyszerűen élvezni a káros – de nagyon finom – gyors ételeket.
“A kutyámat a tegnapi helyi hírekben szerepeltették, és nagyon izgatott volt miatta.”
Miután egy nő anyja meghalt, a szívét odaadományozták egy férfinak. Az a férfi, aki a szívet kapta, meglátogatta az anya lányát az oltár előtt.
“A bárban, ahol tegnap voltam, volt egy kecske a környékről. Soha nem láttam ennyi örömöt, mint amely két szakállas férfi arcán volt.”
“A lányom imád hintázni.”
“Miután legyőzte a rákot és átesett egy hátműtéten, anyám végre fájdalommentesen fel tudott ülni a hullámvasútra. Még képes volt rábeszélni az apámat is, hogy menjen vele – ő itt balra.”
“Csak beadtam az utolsó szakdolgozatomat a mesterképzésre!”
“Éveken át dolgoztam a karrierlétrán, mint taxisofőr, ejtőernyős pilóta, repülő oktató és vadászpilóta, elértem a hosszú távú célomat, és az Airbus A320 pilótája lettem!”
“Úgy tűnik, hogy a barátnőm nagyon szeret lőni.”
“Nevetés hallatszott egy kocsma férfi mosdójában, beléptem, és belebotlottam a tiszta öröm pillanatába. A férfiak soha nem öregszenek.”
“Elmentem egy festő éjszakára anyámmal. Olyan jól éreztük magunkat, amire már hosszú ideje nem volt példa.”

 

 

 

 

“A lányunkat egy terápiás kutya látogatta meg, amely segíti a betegeket a stressz elleni küzdelemben a műtét előtt… A műtét sikeres volt.”
“A nagymamám negyven éve elvesztette a kapcsolatot a legjobb barátjával, amikor egy másik városba költözött. És évekig tartó keresés után végül megtalálta őt, és újra találkoztak.”
Egy gyermek először hallotta az anyja hangját.
24 People Whose Emotions Can’t Be Put Into Words

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?