Celeb / Híresség

Hajdú Péter meghízott a karantén alatt

Budapest — Alaposan nyomot hagyott a karantén Hajdú Péteren, nyolc kilót szedett fel a Life TV vezérigazgatója.

 

 

 


A tévés mindig is sportos életmódot élt, ám az utóbbi egy évben a testmozgás teljesen kimaradt az életéből.

– Sajnos hízékony vagyok, ráadásul a képernyőn az ember eleve legalább öt kilóval nehezebbnek tűnik, mint amennyi a valóságban. Szakmailag új kihívások elé álltam az elmúlt évben, rengeteget dolgoztunk, kevesebb időm jutott a sportra, és az étkezésem is rendszertelenebb lett. Persze az sem segített a helyzeten, hogy az edzőtermek is zárva vannak – mesélte a Blikknek Hajdú, aki a súlyát sem titkolja, ideális esetben 84-85 kilogrammot mutat alatta a mérleg, de az elmúlt hónapokban felszaladt rá egy kis felesleg, jelenleg 93 kilót nyom.

– Szépen lassan felkúszott rám nyolc kiló, de le fogom adni – jelentette ki eltökélten Péter. – Szerencsére a múlt héten elkezdődtek a fociedzések a Bodon FC-nél, és görkorcsolyázni is elkezdtem. Általában a gyerekekkel szoktam korizni, megtévesztő sport, mert alaposan átmozgat, a fociról nem is beszélve, ahol rengeteget futunk. Muszáj leadnom a felesleget, nem érzem így jól magam a bőrömben – vallotta be a televíziós.

Hajdú Péter esküszik a görkorcsolyázásra, mint mondja, jól átmozgatja a testet﷯

Hajdú már hosszú évek óta képernyőn van, és mindig is fontos volt számára a megjelenés, nem véletlen, hogy időnként, ha elszaladnak a kilói, kipróbál valamilyen fogyókúrás módszert, bár inkább az edzésekre esküszik. Legutóbb, éppen három éve számolt be arról, hogy életmódváltása után néhány hónap alatt tíz kilótól szabadult meg.

Péter a jövőben egészséges ételeket eszik, kerüli a lisztet, a cukrot és egyik nagy kedvencét, a tiramisut is/Fotó: Instagram

– Talán mondhatjuk, hogy hiú vagyok, de szerintem mindenki, aki a képernyőn dolgozik, odafigyel a megjelenésére. Ezzel ugyanis megtiszteli magát és a nézőket is – mondta Hajdú Péter, aki megsúgta, a mozgás mellett az étkezésre is oda kell figyelnie, mert hiába sportol, ha a szénhidrátnak nem tud nemet mondani. – Szeretem a finom ételeket, azok pedig nem mindig diétásak. Az éttermem séfje viszont a segítségemre lesz, hogy oda tudjak figyelni a kalóriabevitelre. Sovány húsokat eszem majd, halat, salátákat. Kerülnöm kell a fehér lisztet, a cukrot, így sajnos egy időre nagy kedvencemről, a tiramisuról is le kell mondanom.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?