Celeb / Híresség

Csonka András teljesen ledöbbent azon, amit a terasznyitás napján látott

Alaposan kifakadt a közösségi oldalán Csonka András, aki cseppet sem tartja helyénvalónak, hogy a terasznyitás után zsúfoltságig tele lettek a budapesti parkok, utcák, mintha már nem is lenne járvány.

 

 

 

 


Feldúlt hangvételű poszttal jelentkezett a közösségi oldalán Csonka András. A színész a Facebook-oldalán adott hangot annak, mennyire felelőtlen döntésnek tartja azt, hogy a teraszok megnyitsával mindenki a szabadsága megünneplését választotta, ennek következtében pedig mindenhol hömpölygő tömeg lett. Igaz, sokan alig várták, hogy a 3,5 milliós beoltotti szám elérésével az újranyitás következő lépéseként hosszú idő után végre kinyissanak a vendéglátóhelyek teraszai, ám mivel rengetegen kiültek egy-egy vendéglátósegységbe elfogyasztani egy finom ételt vagy italt, tömegjelenetek is kialakultak.

Úgy tűnik, Csonka András szerint ez csak ront majd a járványhelyzeten. A főpolgármester, Karácsony Gergely is óvatosságra intene: mint írta, aggodalommal tölti el, hogy hirtelen mindenhol tömegeket lát.

„A képek tegnap este készültek Budapest belvárosában. Úgy gondolom, ez döbbenetes. Természetesen nem a teraszok ellen szólalok fel, hiszen ma én is kiültem, de ez már nem a »hurrányitnakateraszok« érzés. Nyoma sincs társadalmi felelősségvállalásnak. A képen látható generációk még legtöbben oltva sincsenek. A »piknik« után szépen hazamennek a szülőkhöz, nagyszülőkhöz. Aztán kezdődik minden elölről. Hogy lehet egyetlen nap alatt elfelejteni, hogy miben élünk hónapok óta, hogy még mindig több ezren fertőződnek meg, és még mindig 200 felett halnak meg naponta, és már rég nem »többségében idős, krónikus beteg«! Hol vannak azok, akik a szabályok betartatásáért felelnek?! Több ezer ember egymás hegyén-hátán. Elképesztő ez az ostoba és érzéketlen hozzáállás az emberek részéről nem csak saját maguk de a közösség felé is!” – írta felháborodottan Csonka András.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?