Belföld, Hírek

„Most először éreztem azt, hogy az orvosok és a nővérek megkönnyebbültek” – Összegezte az elmúlt hetek tapasztalatait Kásler Miklós

Kásler Miklós az elmúlt hetek tapasztalatait összegezte a közösségi-oldalán közzétett videójában.

 

 

 

 


Az emberi erőforrások minisztere az elmúlt néhány hétben ellátogatott számos magyarországi kórházba, hogy személyes benyomásokat szerezhessek a kórházak felszereltségéről, helytállásáról a járvánnyal kapcsolatban.

„Ifjúkorom városában, Sárváron is ugyanazok a benyomások: az itt dolgozók megítélése szerint a járvánnyal kapcsolatban minden felszerelés rendelkezésükre áll, úgy ítélik meg, hogy a járvány lecsengő fázisba került” – mondta Kásler Miklós, majd hozzátette: a sárvári kórházban most az oltások beadása a legfontosabb, illetve a poszt-Covid-szindróma ellátására való felkészülés.

A szombathelyi kórház főigazgatójával is konzultált Kásler, a videóban elmondta, hogy a kórháznak jelentős szerepe lesz a keringési betegségek kezeléséről szóló nemzeti programban.

Most először éreztem azt, hogy az orvosok és a nővérek megkönnyebbültek, és rendkívül bizakodók” – hallható a videó végén.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?