Celeb / Híresség, Érdekes, Film

15 ikonikus filmes pár, akik évekkel később újra találkoztak a képernyőn kívül is

Vannak párok, akik kitörölhetetlen nyomot hagytak az ikonikus hollywoodi filmekben, és ezért történeteik és emlékeink mintha megdermedtek volna az időben. Ahogy múlnak az évek, ez mindenki számára elkerülhetetlen, beleértve a filmsztárokat is. És éppen ez az, ami egy csipetnyi izgalmat és egy csipetnyi nosztalgiát ad a rajongók életéhez, amikor újra összejönnek. Összegyűjtöttük a filmek legemlékezetesebb párosait, akik az elmúlt években újra találkoztak a képernyőn kívül, hogy megnézd, hogyan néznek ki most együtt.

 

 

 

1. Olivia Newton-John és John Travolta (Grease / Pomádé)

Az 1978-as sikermusical sztárjai visszatértek, hogy eljátsszák Sandyt és Dannyt egy tavalyi floridai rajongói rendezvényen. „Először jelmezben, mióta elkészítettük a filmet! Annyira izgatott vagyok!” – írta a közösségi médiában a 71 éves Olivia Newton-John, miután posztolta ezt a képet a 66 éves John Travoltával.

2. Kate Winslet és Leonardo DiCaprio (Titanic)

A Titanic sokáig Hollywood legdrágább produkciója volt, és a legsikeresebb, 11 Oscar-díjjal mutatták be. Ez elindította Leonardo DiCaprio és Kate Winslet karrierjét, és ösztönözte a színészek közötti barátságot, amely a film premierje után 23 évvel a mai napig fennáll. Kate szerint kapcsolatuk fenntartásának egyik kulcsa, hogy soha nem szerettek egymásba.

3. Hilary Swank és Gerard Butler (P.S. I Love You)

A P.S. I Love You egyike azoknak a történeteknek, amelyek egyszerre képesek megnevettetni és megríkatni. 2007-ben jelent meg, és a 3 évvel korábban megjelent névadó könyv alapján készült. Kiemelkedik a gyönyörű ír tájak, valamint Hilary Swank és Gerard Butler előadása miatt. A főszereplők csaknem egy évtizeddel később találkoztak egy díjátadón, és hamarosan újra találkozhatnak. A film folytatását már megerősítették, bár a szereplők és a megjelenés dátuma még nem ismert.


4. Kate Hudson és Matthew McConaughey (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt)

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (2003) egy romantikus vígjáték, amelyre a közönség és a főbb színészek is szívesen emlékeznek. Matthew McConaughey nemrégiben feltöltött egy fényképet a „szerelem páfrányról”, az ajándékról, amelyet társszereplője, Kate Hudson ad neki a filmben, hogy szimbolizálja kapcsolatukat. A színésznő újraposztolta és viccelődött: „Hagytad meghalni!”

5. Meg Ryan és Billy Crystal (Harry és Sally)

2019-ben a Harry és Sally című film szereplői újra összejöttek, hogy megemlékezzenek a film bemutatója után 3 évtizeddel. A filmet a kritikusok a történelem egyik legjobb romantikus vígjátékaként méltatták. Billy Crystal és Meg Ryan vezették az ünnepséget, amelynek keretében a filmet a hollywoodi Chinese Theaterben vetítették.

6. Julia Roberts és Richard Gere (Micsoda nő!)

A Micsoda nő! annyira az élvonalban volt, hogy 30 évvel a bemutatója után a filmet még mindig vetítik a televízióban, és dalát továbbra is játsszák a rádióban. Julia Roberts és Richard Gere, amellett, hogy irigylésre méltó fizikumot tartanak fenn, továbbra is a filmipar vezető színészei.

7. Adam Sandler és Drew Barrymore (Az 50 első randi)

Adam Sandler és Drew Barrymore olyan jól kijönnek, hogy 3 filmben szerepeltek együtt: A Nászok ásza (1998), Az 50 első randi (2004) és a Kavarás (2014). Sandler 2019-ben elnyerte a National Board of Review legjobb színésznek járó díját, a Csiszolatlan gyémánt című filmben végzett munkája elismeréseként, a díjat pedig barátja, Drew adta át.

8. Alicia Silverstone és Paul Rudd (Spinédzserek)

A Spinédzserek (1995) hatalmas sikert aratott. Még egy televíziós sorozatot is szült, és idővel kultuszfilmmé vált. Ez katapultálta Paul Rudd és Alicia Silverstone karrierjét, aki addigra már mindenkit elkápráztatott az Aerosmith zenei videóiban. A színészek a szereplők egy részével együtt tavaly újra találkoztak a chicagói Comic-Con rendezvényen.

9. Renée Zellweger és Hugh Grant (Bridget Jones naplója)

A brit színész, aki a Bridget Jones-trilógia első és második filmjében is dolgozott, nem felejtette el a szerepét. “Szép munka, Jones” – mondta a saga főszereplőjének, és gratulált a színésznőnek, aki tavaly februárban elnyerte a Judyért járó BAFTA-díjat. Renée Zellweger és Hugh Grant újraegyesülése egy meleg öleléssel és – ami még izgalmasabb – az egész közönség tapsával járt.


10. Antonio Banderas és Catherine Zeta-Jones (Zorro álarca)

Zorro egy képregényben született karakter volt, aki eljutott a televízióba, a színházba és a moziba. A legújabb kiadások között van a Zorro álarca (The Mask of Zorro) 1998-ból és a folytatása, a Zorro legendája (The Legend of Zorro) 2005-ből. Ezekben a filmekben Antonio Banderas és Catherine Zeta-Jones játszották a főszerepet, akik tavaly a Golden Globe-díj átadásakor újra találkoztak.

11. Winona Ryder és Ethan Hawke (Nyakunkon az élet)

A Nyakunkon az élet az egyik legjobb portré arról, hogy milyen volt a fiatal felnőttek élete az Egyesült Államokban az 1990-es évek elején. 25 évvel a premierje után 2019-ben a Tribeca Filmfesztivál által szervezett nosztalgikus találkozón olyan kivételes színészek vettek részt Ben Stiller és Janeane Garofalo mellett, mint Winona Ryder és Ethan Hawke.

12. Michael Douglas és Glenn Close (Végzetes vonzerő)

Szerelmi megszállottság, hűtlenség, rendkívül erotikus tartalom és a híres főtt nyúl jelenet. Ez a film jóval többet váltott ki egy puszta vitánál, amikor 1987-ben betört a mozikba, és abban az évben a világ legnagyobb bevételt hozó filmje lett. A sztárok, Michael Douglas és Glenn Close a Screen Actors Guild díjátadó során keresztezték újra egymás útját.

 

 

 

 

13. Meryl Streep és Clint Eastwood (A szív hídjai)

Meryl Streep és Clint Eastwood 2 megasztár, akik teljes dicsőségükben ragyognak A szív hídjaiban. Az azonos nevű könyv alapján az 1995-ös filmet a kritikusok nagy örömmel fogadták, és Streepnek Oscar-jelölést hozott (Legjobb Színésznő). A munka az elmúlt 25 évben nem hozta újra össze kettejüket a képernyőn, de a vörös szőnyeg igen.

14. Al Pacino és Michelle Pfeiffer (A sebhelyesarcú)

Al Pacino karrierje során több olyan karaktert játszott, amelyekre emlékezni fognak. Kétségtelen, hogy egyikük a maffiózó Tony Montana A sebhelyesarcú-ból, az 1983-as film, amelyben Michelle Pfeifferrel játszott. A duó és a film többi szereplője, Brian de Palma rendezésében, 2018-ban ismét találkoztak a Tribeca Filmfesztiválon, hogy megemlékezzenek a premier 35. évfordulójáról.

15. Alyson Hannigan és Jason Biggs (Amerikai pite)

A történelem legnagyobb komédiáit nem lehet úgy felsorolni, hogy ne említenénk meg az Amerikai pitét. A sorozat olyan felejthetetlen karaktereket mutatott be, mint Stifler, az édesanyja, valamint a Jim (Jason Biggs) és Michelle (Alyson Hannigan) alkotta pár, akik végül a harmadik részben házasodnak össze. A stáb egy része 2019-ben, 2 évtizeddel az első film bemutatója után újra összejött.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?