Életmód

20 kép, amely megörökíti azokat a kalandokat, amelyekkel szinte minden anyának nap mint nap meg kell küzdenie

Az anyaság olyan élmény, mint semmi más. A gyermekvállalás egy életre szóló gyönyörű pillanatokat ad a számunkra, amelyeket életünk végéig meg fogunk becsülni. Egy gyermek születésével pedig megváltozhatnak a prioritásaink. Lehet, hogy az életre most már egy teljesen más kalandként tekintünk, tele boldogsággal, de sok frusztrációval is, amit a kisgyermekünk hisztijei okoznak. De mindezek ellenére mindig szeretni fogjuk őket, és továbbra is élvezzük a társaságukat, bármi történjék is. Szeretnénk meghívni, hogy nézd meg, mivel kell szembenéznie más anyukáknak. Valószínűleg rá fogsz jönni, hogy mások is ugyanazokat a “kalandokat” és helyzeteket élik át nap mint nap, mint te.

 

 

 

1. “A baba szobája egy órával azelőtt, hogy elindultunk a kórházba, és egy órával azután, hogy hazaértünk.”
2. “A képek, amiket én készítek a férjemről és a babánkról, szemben azokkal a képekkel, amiket a férjem készít a babáról és rólam – borzalmas, haver!”
3. “Az anyaság az, amikor a babát az ajtóban hagyod a hintában, hogy vécére mehess.”


4. “Ma 4 órát utaztunk, csak azért, hogy az orvos tudassa velünk, hogy a fiunk jól hall. Csak nem vesz rólunk tudomást.”
5. “Amikor én fotózom a férjemet és a gyermekünket, és amikor ő fotóz minket.”
6. “Csecsemők – amikor leköpnek, de szeretettel”
7. “Anyaság, ugye?”


8. “Az 1 éves gyermekem úgy döntött, hogy hajnali fél hat a tökéletes időpont arra, hogy felkeltsen, hogy egy órán át bulizzon, majd ebben a helyzetben folytatta az alvást, és nem engedte, hogy megmozdítsam.”
9. “Ezt a férjem készítette ezt a képet. Elaludtam, amikor próbáltam vigasztalni, és ő csak ráfektette az arcát a kezemre. Imádom ezt a kis fickót.”
10. “Bekapcsoltam a tévét, hogy eltereljem a figyelmét néhány percre, hogy el tudjam pakolni a szennyest. Itt úgy gondolta, hogy megáll.”
11. “Mekkora különbséget jelenthet 2 könyvespolc és a takarítás – a gyerekek játékai zárt ajtók mögötti kockákban vannak.”
12. “A jégkrémpálcikák megtapadnak a nedves zuhanyajtókon/falakon/kádakon. Ez a gyerekem jelenlegi kedvenc fürdőjátékszere.”
13. “A 8 hetes kisfiam alszik, miközben a nagymamája öleli – annyira szeretem őt!”
14. “Hivatalosan is elértük a “soha nem akarja, hogy letegyék” mérföldkövet.”
15. “Még a fürdőszobában sincs menekvés! Haha!”
16. “A mosás, tesó. Sosem ér véget.”
17. “Vacsora a padlón, a tévé előtt. Koncentrált marad, megeszi az egész ételt, nem nyűgösködik, nem tolja el a villát, nem kell rendetlenséget takarítani, és így tovább.”

“Sziasztok, küszködő anyukák, tegyétek azt, ami nektek beválik!!! Nekem ez a vacsora a földön, igen, a tévé előtt. Koncentrált marad, megeszi az egész ételt, nem nyafog, nem tolja el a villát, nem kell rendetlenséget takarítani, és így tovább. Lehet, hogy ez nem mindenkinek való, de nekem bevált.”

 

 

 

 

18. “Fordítsd meg ezt a tálat, bébi!”
19. “A várandós agy annyira valóságos. A lányom óvónője küldte ezt nekem. Annyira szégyellem magam.”
20. “Egész nap stresszesen takarítottam, de a lányom látványa a kanapén ülve Bert és a papaja társaságában elvett valamennyit a stresszből!”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?