Celeb / Híresség

Megtanította lányát, hogy szeresse a testét, és további 9 ok, amiért annyira imádjuk Kate Winsletet

Kate Winslet több mint 2 évtizede ragyog a képernyőn sikerfilmjeivel és független filmjeivel. De ezúttal nem hívjuk filmsztárnak, nemcsak azért, mert valójában nem szereti, ha így hívják, hanem azért is, mert a karrierje nem más, mint egy apró töredéke annak, amiért annyira csodáljuk őt. Mi nagyra értékeljük és csodáljuk Kate-et, és szeretnénk néhányat megosztani a sok felbecsülhetetlen dolog közül, amit benne látunk.

 

 

 

1. Nem akarja, hogy filmsztárnak hívják.

Kate azt mondta: „Mindig olyan kényelmetlenül éreztem magam ettől. Egyszerűen nem érzem magam annak, és nem is élek úgy, mint egy filmsztár – nem úgy, ahogy egy valódi filmsztár életét elképzelem.” Olyan dolgokat csinál, amely nem egy filmsztár sztereotip képe, például reggel 6-kor ébred reggelit készíteni, és gyermekeit felkészíti az iskolára.

2. Remek ízlése van az Oscar-divatban.

Észrevettük, hogy nem ragaszkodik csak egy tervezőhöz, stílushoz vagy színhez, és mindig fantasztikusan néz ki. 2002-ben Ben de Lisi-t, 2007-ben Valentino-t és 2009-ben Yves Saint Laurent-t viselt, és megmutatta nekünk, hogy valóban büszke idomaira és tudja, hogyan kell stílusosan viselni.

3. Védi magánéletét és az exei magánéletét.

Nem sok paparazzó tudott bekerülni Kate magánéletébe, főleg a korábbi kapcsolatairól. Annak ellenére, hogy nem volt könnyű neki, mégis sikerült kimaradnia a bulvársajtóból. „Senki sem tudja igazán, mi történt az életemben. Senki sem tudja igazán, miért ért véget az első házasságom; senki sem tudja, miért a második. És büszke vagyok ezekre a titoktartásokra.”

4. Bebizonyította, hogy egy nő és egy férfi között is lehet csak barátság.

Annak ellenére, hogy Leonardo és Kate között igazán történelmi románc volt a képernyőn, a való életben csak a legjobb barátok. Kate elmondta, hogy szerinte azért maradt fenn a barátsága Leonardóval, mert nem volt közöttük semmi romantikus.

Valójában inkább olyanok, mint egy család. Az egyik interjúban Kate azt mondta: „Nagyon hálás vagyok ezért a barátságért, és őszintén olyan, mint a család, tudod, ez egyike azoknak a ritka hollywoodi barátságoknak. Nagyon áldottnak érzem magam.”

5. Számára a barátság fontosabb, mint bármi más.

Kate és Leonardo kapcsolata nem az egyetlen példa igazi barátságára és hűségére. Valójában Kate nem volt ott a Titanic premierjén a Mann’s Chinese Theatre-ben, mert akkori barátja és volt párja, Stephen Tredre temetésén vett részt. Mégcsak nem is nézte meg a filmet a moziban, de időt adott magának a gyászra, majd később otthona kényelmében megnézte.

6. Az autizmussal élő gyermekek megsegítését támogató Golden Hat Alapítvány társalapítója.

“Miután megnéztem az A Mother’s Courage: Talking Back to Autism dokumentumfilmet Mia lányommal, felém fordult, és azt mondta: ’Képzeld el, ha nem mondhatnám el neked, hogy szeretlek.’” Ekkor Kate rájött, hogy fel kell emelnie saját hangját az autizmus iránti tudatosság növelése érdekében. Tehát megalapította a Golden Hat Alapítványt annak érdekében, hogy innovatív életmód-campusokat építsen az autizmussal élő gyermekek számára a virágzás és a boldogulás érdekében.

7. A fürdőszobájában tartja Oscar-szobrocskáját.

Bár azt gondolhatnánk, hogy az Oscar szobrokat egy mutatós helyen tárolják, hogy mindenki megnézhesse és csodálhassa őket, Kate az övét a fürdőszobában tartja. Elmondta, hogy nagyon büszke ’A felolvasó’ legjobb női főszereplőjének Oscarjára, és mindenkinek lehetőséget akar adni, hogy felvegye és elmondja: “Szeretnék köszönetet mondani a fiamnak és az apámnak.”

Azt is elmondja, hogy meg lehet mondani, mikor valaki beszédet tart az Oscar-jával, mert tovább maradnak bent az WC öblítés után: „Kicsit rózsaszínű arccal jönnek ki. Őrületes.”


8. Szerény volt, és még mindig az.

Annak ellenére, hogy színészcsaládból származott, a dolgok nem voltak mindig olyan fényesek számukra: „Olyan otthonban éltem, ahol 12 éves koromig nem kaptunk videomagnót, és ingyenes étkezési kedvezményekben részesültünk egy családi jótékonysági szervezettől.” Ráadásul tizenéves korában Kate hétköznapi munkát végzett, mint a legtöbben. Egy csemege üzletben dolgozott, amikor felhívták első szerepére a Mennyei teremtmények című filmbe.

Alázatos volt akkor is, amikor tudomást szerzett öt jelöléséről: „Ennek nem kellett volna megtörténnie olyanokkal, mint én. Nem vagyok jó származású gyerek. Nem vagyok klasszikusan képzett. Nem a divatos otthonból jöttem, nem.”

9. Nem titkolja nehéz gyermekkorát.

“Mialatt felnőttem, életem során egyetlen nőtől sem hallottam pozitív megerősítést a testképről” – mondta Kate. Kifejtette, hogy fiatalon kigúnyolták, hogy “nagy a lába” és “duci”. Valójában volt egy lány, aki különösen gonosz volt Kate-el, de miután sztár lett a Titanicban, és újra látta a lányt, Kate mindent megköszönt, mert ez erősebbé tette.

10. Szereti a testét, és a lányát is megtanította erre.

Kate arra összpontosított, hogy megvédje gyermekeit a saját gyermekkorában átélt negativitástól. Tehát önbecsülést növelő gyakorlatot végez lányával Mia-val.

Kate azt mondta, hogy „A tükör előtt állok, és azt mondom Miának: ’Olyan szerencsések vagyunk, hogy van formánk. Olyan szerencsések vagyunk, hogy gömbölydedek vagyunk.’ Erre Mia azt válaszolta: ’Anya, tudom, hála Istennek’”, és úgy tűnik, ez beválik.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?