Celeb / Híresség

Majka és Szijjártó Péter között személyes kapcsolat van

Majka elment Szijjártó Péterhez a Külügyminisztériumba. Talán még koncertre is együtt mennek. Különleges kapcsolat van a politikus és Majka között.

 

 

 

 


Szijjártó Péter posztolt a Facebookon a hét elején egy képet arról, hogy Majkával találkozott.

„Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni.” – írta a külügyminiszter a képhez.

A Telexnek később Majka, vagyis Majoros Péter rapper azt mondta, személyes kapcsolata van a külügyminiszterrel és már hónapokkal ezelőtt megbeszélték, hogy összefutnak.

Majka elmondta a miniszternek a meglátásait a hazai zenei ipar elmúlt évéről, és javaslatokat tett arra, hogy szerinte hogyan lehetne segíteni az iparágon. Szó volt a katás előadók problémájáról, a koncertek 27 százalékos áfakulcsának csökkentéséről, és a raktárkoncertekkel kapcsolatos balhékról. Majka nem légből kapott ötleteket osztott meg a miniszterrel, előtte zenekarokkal, zenekari menedzsmentekkel beszélt.

Mint ismert, Majka gyakran kritikus a kormánnyal és azt is hangoztatta, hogy a Petőfi rádión az ő zenéit sosem játsszák. Ennek ellenére nem tartja ördögtől valónak, hogy a kormány egy képviselőjével szakmai kérdések miatt találkozzon. Szijjártó azt ígérte, felterjeszti a megfelelő illetékesekhez Majka meglátásait.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?