Celeb / Híresség

Egy pár hétig még fellélegezhet az izomceleb: elnapolták Berki ügyének tárgyalását

Budapest — Nyert még pár nyugodt hetet Berki Krisztián (40), akinek csütörtökön kezdődött volna el a büntetőpere, ahol felelnie kell azért, mert a vád szerint 2018-ban büntetőfékezett egy busz előtt, amivel balesetet okozott.

 

 

 




 

Bár most kapott egy kis haladékot, Berki joggal idegeskedhet a tárgyalás előtt, ugyanis hét és fél év letöltendő börtönbüntetést kértek rá, ám ha bűnösnek vallaná magát, két és fél év börtönnel is megúszhatná. Berki nem sokkal a vádemelés után a Maldív-szigetekre utazott várandós feleségével, Mazsival (29), ahonnan a napokban tértek haza.

A Blikk úgy tudja, az izomceleb karanténban van, s a tervek szerint nem is jelent volna meg személyesen a bíróságon, online kapcsolták volna, ám most erre sem kerül sor. Egyelőre nem tudni, hogy a tárgyalás halasztásának köze van-e a PCR-teszt eredményéhez, annyi azonban biztos, hogy nagy lehet a baj, ha Berki még videón sem tud részt venni a tárgyaláson.

A Blikk megkereste a híresség ügyvédjét, aki nem kívánt nyilatkozni. Egyelőre nincs meg az új időpont, ám sejthető, hogy Berki nem ismeri majd el a felelősségét. Korábban többször cáfolta, hogy büntetőfékezett volna a busz előtt, állítása szerint csak lassított a kanyarodás előtt. Ha a bíróságon végül bűnösnek találják, akár börtönbe is kerülhet.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?