Celeb / Híresség

Schobert Norbi szerint a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi – videó

Schobert Norbi ezúttal az aputestről beszélt az RTL Klub Fókusz című műsorában. Az adásban arról volt szó, vonzó-e a pocak.

 

 

 

 


A népszerű fitneszguru az aputestet közel sem talája vonzónak, sokkal inkább cikinek. „Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt, nem is akartam leülni a strandon, mert milyen az, ha leül a Norbi egy koktéllal, lógó csöccsel. Ez undorító. Nagyon kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra, amire nagyon büszke vagyok”.

Hozzátette: nem ért egyet azzal a mondással, amit a férfiak terjesztenek, hogy a férfi 100 kilónál kezdődik. „Ez hülyeség, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál” – mondta Norbi.

 

A teljes interjút itt tekinthetik meg:

 

Norbi néhány hónapja a nők súlyával kapcsolatban fejtette ki a véleményét. A fitneszguru akkor akadt ki, amikor meglátta a Facebookon terjedő posztot, miszerint 70 kiló alatt nincs jó nő, a csontok a kutyáknak, a hús a férfiaknak való. Norbi több gyönyörű nőt is felsorolt, akik sosem érték el a 70 kilót, mégis egészségesek és pont jó súlyban vannak, ugyanis a poszt azt üzeni, hogy egy 70 kiló alatti hölgy nem lehet jó nő.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?