Celeb / Híresség

„Lelkileg meg kell még erősödnünk” – Komoly döntés vár Kis Grófóra

Édesapja elvesztése olyannyira lesújtotta Kozák Lászlót, azaz Kis Grófót, hogy mostanra teljesen elbizonytalanodott a régóta várt költözést illetően.

 

 

 


Noha Kozák László, azaz Kis Grófo nemrégiben egy ezer négyzetméteres telket vásárolt Biatorbágyon, ahová fel is húzatta álmai otthonát, úgy néz ki, jó ideig még Szolnokon marad családjával. A mulatóssztár még mindig nem dolgozta fel, hogy édesapja tavaly decemberben elhunyt a koronavírus miatt, ezért sem tud dönteni azzal kapcsolatban, hogy költözzenek-e, vagy sem. Korábban lapunknak azt mondta, inkább eladja az új ingatlant, hogy édesanyjával maradhasson. Az épületbe augusztusban költözhetne be, de ennek meglépést attól teszi függővé, lesz-e lelki ereje.

– Lassan, de biztosan alakul a ház. A válaszfalak elkészültek, hamarosan a szigetelésre is sor kerül, hozzák a nyílászárókat. A szakemberek szerint idén augusztus környékén már be is költözhetnénk – mondta a Ripostnak Grófo, akit édesapja halála bizonytalanított el a költözésben.

– A ház biztosan felépül, de hogy mi végül beköltözünk-e, az még a jövő zenéje. Lelkileg meg kell még erősödnünk, aztán meglátjuk, attól is függ persze, hogy a gyerekek később mit szeretnének. Az biztos, hogy anyukámat most semmiképp nem szeretném egyedül hagyni – tette hozzá a mulatóssztár.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?