Celeb / Híresség

Tapintható a feszültség Berki Krisztián posztjai alatti kommentekben: betelt a pohár a rajongóknál?

Bármennyire igyekszik hozni Berki Krisztián a life coach-ok hangulatát a napi minimum egy kötelező Coelho szintű megmondással, ha átlagot vonnánk az Instagram posztjai alatt hagyott kommentekből, akkor az eredmény feltehetően az lenne, hogy lényegesen több negatív üzenet érkezik, mint dicsérő pozitív. Elképzelhető, hogy a társadalom már pattanásig feszült a járványhelyzet miatt, de könnyen lehet, hogy Berki erre rátesz egy lapáttal a büntetőfékes esetre adott reakciójával, valamint azzal, hogy a harmadik hullám csúcsán ő éppen megint a trópusokon üdül.

 

 

 




 

Berki Krisztián társadalomban betöltött szerepe és megítélése igen változó, de eddig még úgy tűnt, hogy az Instagram-oldalán maga köré épített rajongótábora szemellenzővel imádja a bálványát, azonban ez most megváltozni látszik.

Berki Instagram posztjait figyelve természetesen megjelennek az egy-egy szív hangulatjelet vagy pár dicsérő szót tartalmazó kommentek, de szép számmal vannak, akik hosszabban, esetleg indulatosabban kifejtik a véleményüket, mely szavakat nem biztos, hogy Berki megköszön, mert némelyik igen durva.

M richarddal lesz kozos kep a bortonbe ahogy 2 cigo seggbe rak?

– írta az egyik kommentelő Berki képe alá, melyen a férfi épp egy tengerparti medence szélén könyököl.

Az idő sosem áll meg de a Bentley igen

– írta egy másik férfi ugyanezen kép alá, utalva ezzel egyszerre Berki büntetőfékes esetére, valamint a kép címére, mely így szól: “Az idő sosem áll meg, te miért tennéd….

Berki Krisztián és Mazsi jelenleg a Maldív-szigeteken tartózkodnak, mely Dubajjal egyetemben nagyon felkapott lett a koronavírus alatt az ottani laza járványügyi korlátozások miatt. Feltehetően Berkiéket egy szálloda hívta meg a szigetre, így üzleti útnak minősül az utazás, mely engedélyezett, azonban az átlag magyar számára nemcsak a koronavírus járvány alatt, de a békeidőkben is elérhetetlen célpont a trópusi szigetek.

Egy másik poszt, ahol szép számmal gyűltek a negatív kommentek, egy videó, amin Berki két kézzel mutat be mindenkinek.

Én vagyok az egyetlen, aki nem csak a buntetofek miatt nezi nem normálisnak őt?

– írta egy felhasználó.

Hányszor kell még elmondanom, hogy nem szabad bántani a szellemi fogyatékossággal elő embereket. Főleg, hogy ha az illető az evolúciós lépcső első fokán áll, egy hellyel a majmok előtt” – szedte össze gondolatait egy másik kommentelő.

Tudod azért hogy mi van itthon? Hogy hányan halnak meg naponta? Hogy mi van a kórházakban?Nagyjából tiszátában vagy ezzel? Sokan magyarok,ismert magyarok visszafogottak ezekben a napokban, érezhetően. Nem véletlen. Te ugye erre nem lennél képes? Hisz csak azért is megmutatod magad…mint mindig.Nem azt mondom hogy ne éld az életed.De visszafogottságról szolidarításról hallottál már?” – hagyták hozzászólásként egy másik poszt alatt, mely komment jól utal arra, hogy az emberek feszültséget és disszonanciát éreznek amiatt, hogy egy bizonyos elitnek mi jár és azt mennyire kendőzetlenül dugják mindenki arcába.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?