Celeb / Híresség

Rákóczi Feri a vendéglátósok helyzetéről: Kicsit nagyobb törődést mindenki szívesen érezne

A rádiós szerint kézzelfoghatóbb segítség kell, mint az, hogy az éttermek elvitelre adhatnak ételt a vendégeknek.

 

 

 

 


Rákóczi Feri a Blikknek nyilatkozott a vendéglátók helyzetével kapcsolatban, ő ugyanis közelről érintett a témában: van egy saját étterme.

Mint ismeretes, a kormány nyitási terve abban az értelemben terjed ki a vendéglátóhelyekre, hogy ugyan továbbra sem nyithatnak ki normál üzemben, elvitelre adhatnak ételt.

A rádiós azt mondja, lassan nem éri meg neki sem saját éttermét üzemeltetni:

Egy nagyon nagy álom volt, hogy megcsináljuk nagyon jól ment, nagyon jól sikerült, nagyon imádtuk, és egyelőre tart még a türelem, de a végtelenségig ezt én se nagyon bírom, egyszer én is azt fogom mondani, ha ez sokáig tart, hogy most már tényleg nem éri meg a dolog. Most hiszünk még abban, hogy talán a májusi terasz nyitás és a turizmus élénkülése segíteni fog.

Az éttermének tulajával közös teherviselést valósítottak meg:

Azt mondtam az én tulajdonosomnak, hogy egy közös teherviselést kell most megvalósítanunk, ugyanis ha ő azt kéri, hogy ugyanannyi bérleti díjat fizessek, mint eddig, akkor én azt nem fogom tudni kifizetni, akkor bezár ez a hely és én nem fogok tudni visszajönni. Ebben az egész sztoriban az igazán szomorú történet az az, hogy itt ember életekkel van játék és nem az enyémmel, hanem mondjuk az én embereimével. Az egész vendéglátós szakma értetlenül áll a helyzet előtt, hogy valami, kis ennél kézzelfoghatóbb segítség, mint amit most megkaptunk, hogy nem jár-e nekünk? De nemcsak nekünk, hanem mindenkinek, aki bajba került. Kicsit nagyobb törődést szerintem mindenki szívesen érezne

– fogalmazott a rádiós.

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?