Belföld, Hírek

„A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak panelprolik” – Jakab Péter reagált Deutsch Tamás nyilatkozatára

Jakab Péter, a Jobbik elnöke reagált a Deutsch Tamás interjújában vele kapcsolatban elhangzott „panelprolizásra.” Nem kímélte a fideszes EP-képviselőt és pártját.

 

 

 

 


Mint írtuk, Deutsch a Telexnek adott nagyinterjút, melyben Mészáros Lőrinc gazdagodásától az Európai Néppártig mindenről beszélt. Jakab Péter is szóba került, konkrétan a párizsis Facebook-posztok, melyek kapcsán Deutsch így fogalmazott:

„Jakab nem gasztronómiai élményekről számol be, hanem azt a politikai marketing patikamérlegen kimért látszatot akarja kelteni, hogy ő egy panelproli.”

Jakab Péter is olvashatta az interjút, mert így reagált az őt érintő mondatokra Facebook-oldalán:

„Deutsch Tamás is megszólalt végre, hogy minősítse az életvitelemet. Szerinte szánalmas, hogy egyszerűen élek, mert biztosan csak megjátszom a „panelprolit”.

Kedves Tamás, attól még, hogy frakcióvezető lettem, nem kezdek el urizálni. Ez nem a Fidesz, ahol lassan a WC-re is luxusrepülővel mennek a ficsúrok.

Mifelénk nem szokás rázni a rongyot, főleg akkor nem, amikor a nép nyomorog. A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak „panelprolik”.

Több tiszteletet, ha kérhetem! Bár tudom, nektek mindenki annyit ér, amennyije van. Ahogy Lázár János kollégád mondta: „akinek nincs semmije, az annyit is ér”. Kivéve persze Orbán Viktort, akinek te elhiszed, hogy nincs egy forintja sem, bár szerinted 2010 óta mindenkit ő tett itt gazdaggá. Micsoda önzetlen gyerek ez az Orbán Viktor. Ő nem urizál, ő szegény, csak mindenki más lett milliárdos a környezetében. Szerinted tisztességesen. Szerintem meg hülyének nézel egy országot. Szerinted „pofátlanság” beleszólni, hogyan élnek a Mészáros-félék, szerintem meg provokáció, ahogy élnek. Egy ország provokálása. Ne provokáljatok, Tamás!

Üdv: egy „panelproli”

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?