Érdekes, Külföld

Ez a férfi tetováltatta a szemeit, eltávolíttatta az orrát és felső ajkát, hogy “fekete földönkívüli” legyen

A biztonsági őrként dolgozó, Montpellierben élő huszonéves fiatalember úgy érezte, hogy az élete egyáltalán nem olyan, mint ahogy ő szeretné! Merész lépésre szánta el magát!

 

 

 

A jelenleg 32 éves férfi, Anthony Loffredo úgy gondolta, itt az ideje, hogy egy kicsit kitűnjön a szürke tömegből, és egy “kicsit” megváltoztatta a külsejét. Loffredo több változtatást is végrehajtott a testén, többek között széthasíttatta a nyelvét, és tetoválásokkal borította be teljes testét és szemgolyóit.

A Fekete Idegenként emlegetett férfi eltávolíttatta az alsó ajkát, és az orra hegyét is.

Orrplasztikával kapcsolatban az Instagramon a következőket írta: “Köszönöm neked @oscarmarquezbodymod, megváltoztattad az életemet … most már felemelt fejjel járhatok neked köszönhetően, büszke vagyok arra, amit közösen tettünk.”

A férfi felső ajkát is eltávolították, amiről egy nemrég készült videóban beszélt, bár azt nem árulta el, hogy ki hajtotta végre az eljárást. Azt viszont beismerte, hogy az ajakeltávolítási művelet után nehézségei vannak a beszéddel.

„Már fiatal koromban is rajongtam az emberi test mutációiért és átalakításáért. Biztonsági őrként nem voltam elégedett az életemmel, rájöttem, hogy nem úgy élek, ahogy szerettem volna. 24 éves voltam, amikor abbahagytam az egészet, és elindultam Ausztráliába. Szeretem, hogy egy ijesztő karakter lettem, főleg éjszaka a sötét utcán jól szórakozom. Izgalmas az ellentét az általam játszott szerep és a valódi önmagam között.” – mondta.

A 32 éves férfi azt mondta, arról álmodik, hogy bizonyos helyeken eltávolítsák a bőrét és fémre cserélik. Megemlítette azt is, hogy a következő átalakításra váró testrésze a karjai, a lábai, az ujjai és a feje hátsó részei lesznek.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?