Életmód, Szórakozás

17 szívesség, amiben nem volt sok köszönet

Van az a típus, aki szándékosan félreérti mások mondandóját és kérését. Ha valaki nem fogalmaz számukra tűpontosan és teljesen egyértelműen, akkor köszönik szépen, és kapva kapnak az alkalmon, hogy a maguk módján, alaposan megcsavarva értelmezzék az elhangzottakat vagy a leírtakat. Akiknek van ilyen személy a családtagjaik, a barátaik vagy netalántán a munkatársaik között, azok nap mint nap megtapasztalják, hogy egyszer mennyire idegtépő, máskor pedig mennyire szórakoztató tud ez lenni. Azokban az emberekben is ilyen érzések kavaroghatnak, akik kérést intéznek James Fridmanhoz, a híres grafikushoz, aki azzal vált híressé, hogy egyetlen képet sem olyan módon alakít át, ahogyan azt elvárná az ember. Így aztán azok a szerkesztésre váró fotók, amik a kezei közé kerülnek,egyszerre váltanak ki később elégedetlenséget és felhőtlen jókedvet az emberekből.

 

 

 

Szia James! El tudnád tüntetni azt a sátor tartórudat előlem? Köszi.
Egy gyönyörű reggelen készült ez a fotó, csak az az egyetlen problémám vele, hogy túl távol állok a kamerától. Közelebb tudnál hozni?
Hello James! Ez a fotó a születésnapomon készült rólam, de sajnos rosszul tartom az 1-es számot. Ki tudnád javítani?


Szeva James! Megoldható lenne, hogy én és a barátaim nagyjából egyforma magasak legyünk a fotón?
Hali! Kivágnád azt a fickót a háttérből? Köszi előre is!
Úgy hallottam, hogy te elég jól bánsz a photoshoppal. Tudnál esetleg segíteni nekem? Eléggé feltűnő a telefon a zsebemben ezen a fotón, és szeretném, ha eltüntetnéd.
Szia! Meg tudnád csinálni, hogy csak én és a barátnőm legyünk rajta ezen a fotón?
Szeretném beállítani profilképnek ezt a fotót, de az egyik barátom viccből belopódzott a fotóba. Eltüntetnéd?
Meg tudnád oldani, hogy ne tűnjön úgy, mintha a haverom kezét fognám ezen a képen?
Hello James! Ez egy romantikus fotó rólam és a férjemről, de az a kocsi a háttérben belerondít az összképbe. Segítenél eltüntetni?
Hé, James! Megoldható lennl, hogy úgy nézzek ki, mintha én is egy szereplő lennék a Jégvarázsból?
Szia James! Szeretném, ha egyedül lennék ezen a képen. Megpróbáltam megcsinálni, de nem jártam sikerrel. Tudnál segíteni? A kék inges srác vagyok én.
Üdv! Már fiatalkorom óta kopaszodom, és szeretném ha legalább ezen a fotón nem lennék kopasz. Számodra biztosan gyerekjáték megszerkeszteni.
Szia James! Én és a párom szeretnénk, ha az a piros ruhás nő nem lenne a háttérben. Segítenél?

 

 

 

 

Hello James! Segítenél, hogy a barátnőm szeme is csukva legyen ezen a képen?
Hali! Szerintem tök jó ez a fotó rólam, csak a tükörképem nem tetszik. Kezdenél vele valamit, légyszi?
Szia James! Átszerkesztenéd ezt a fotót, hogy én és a legjobb barátnőm idősebbnek nézzünk ki, és úgy tűnjön mintha egy buliban lennénk éppen.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?