Celeb / Híresség

Berki Krisztián így jutott a csúcsról a pokolba – Vajon eltűnhet a közéletből a híresség?

Budapest — Több mint tíz éve ismerte meg az ország Berki Krisztián (40) nevét. A híresség igazi playboyéletet élt: csodás és híres barátnők, többmilliós órák, méregdrága autók, és persze – ami gyakorlatilag elkerülhetetlen volt –, mindig akadt valami balhé körülötte.

 

 

 

 


A tévés alaposan megosztotta az embereket sokszor nyers és beképzelt stílusával, s bár sokan nem szerették, akkor is követték az életét a műsorokban és a közösségi oldalon, ha nem is feltétlenül értettek vele egyet. Csillaga folyamatosan ívelt felfelé, ám a tizenöt perc hírnév és a tündöklés mulandó.

Berki ellen a múlt héten emelt vádat az ügyészség egy 2018-as büntetőfékezés miatt, amikor a vád szerint megállt egy BKK-busz előtt, amely utána belehajtott, jelentős károkat okozva. Letöltendő börtönbüntetést kértek rá, és még akkor is ülnie kellene, ha beismerné a dolgot, nem ragaszkodva tárgyalás tartásához.

És ha ez nem lenne elég, lapunk információja beigazolódott: a celebbel nem hosszabbított szerződést a munkaadója, a Life TV.

De mi vezethetett oda, hogy a csatorna nem akarja többé Berkit és feleségét, Mazsit a Van életünk című realityműsorba?

– Nem a büntetőügye van a háttérben, jelenleg megilleti az ártatlanság vélelme, a problémák sokkal korábban kezdődtek – kezdte lapunknak a híresség egyik ismerőse.

– Már a reality forgatása sem indult zökkenőmentesen. Mindenki tudta, hogy Krisztián önfejű és nehéz lesz vele egyeztetni. Olyan is előfordult, hogy nem érték őt el, pedig rengeteg ember munkája van abban, hogy összejöjjön egy-egy felvétel – tette hozzá a bennfentes informátorunk.

Lapunk úgy tudja, volt, aki megpróbálta védeni Berkit, s akkor is kiállt mellette, amikor sokaknál kihúzta a gyufát.

– Most már nem lehetett mit tenni, védhetetlen volt a helyzet. Úgy tudom, miután megtudta, hogy a csatorna elengedi a kezét, nem is hívta a főnökeit, ami meglehetősen furcsa és érthetetlen – tette hozzá az ismerőse.

Berki tavaly augusztus végén került a csatornához, ahol először a Bréking! műsorvezetője volt, majd a realitybe került, most viszont hoppon maradt, amely anyagilag is nagy érvágás lehet.

Lapunk megkérdezte az információk miatt a csatorna vezérigazgatóját, Hajdú Pétert (45), mit tud arról, hogy Berkinek sok konfliktusa volt a stábtagokkal.

– Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom – mondta szűkszavúan Hajdú, aki azt is elárulta, feltűnhet-e még a csatornán a celeb.

– Azt gondolom, amennyiben folytatódik majd a reality, nem kizárt, hogy visszatér, viszont műsorvezetőként már biztosan nem számolunk vele.

Bár Berki mindig is szeretett felvágni azzal, hogy mekkora vagyona van, hogy a tengerentúlon vesz lakást, s hogy a világ legszebb helyein nyaral, most munka nélkül áll egy akár évekig is elhúzódó per előtt.

Arról nem is beszélve, hogy amikor 2019-ben bíróság elé állt különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt, ötmilliós vagyonelkobzást és felfüggesztett börtönbüntetést kértek rá, ám egyelőre még az az ügy sem zárult le.

Berki komoly gondban lehet, ugyanis évek óta szinte állandó szereplője a NAV szégyenlistájának, ahová a nagy összeggel tartozók kerülnek fel, s a cégügyei sem alakultak a legszerencsésebben.

Az elmúlt közel tíz évben ráadásul kilenc vállalkozása jutott a kényszertörlés vagy a felszámolás sorsára.

Vajon mi lesz vele most, amikor épp készült meghódítani a politikai életet?

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?