Belföld, Hírek

Szabad nyárról tett ígéretet a fiataloknak Orbán Viktor

Jó hírrel jelentkezett a kormányfő.

 

 

 

 


A Blikk is megírta, hogy múlt héten a korlátozások meghosszabbításáról döntött a kormány. Ezt Gulyás Gergely jelentette be a csütörtöki Kormányinfón, majd Orbán Viktor a Kossuth Rádióban részletezte pénteken. A lakosság, főleg a fiatalok, egyre nehezebben viselik a bezártságot, amelyen a lazításokat követően – a harmadik hullám miatt – újra szigorítottak.

A magyar kormány oldalán most viszont egy reménykeltő bejegyzés jelent meg, amelyben Orbán Viktor nyárra már szabadságot vizionál. A kormányfő elsősorban a fiataloknak címezte a sorait, ami érthető, hiszen a nyári hónapok nekik abszolút a felszabadulást, a pihenést jelentik egy-egy tanévben. Ahhoz persze, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnék, a miniszterelnök szerint fontos, hogy türelmesek legyenek és támogassák a járvány elleni védekezést.

(A legfrissebb hírek itt)

Bízzunk benne, hogy úgy lesz, ahogy Orbán ígéri, annak ellenére, hogy az ország két nagyfesztiválja – a VOLT és a Balaton SOUND – már bejelentette, hogy idén nem nyitja meg a kapuit.

„A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz” – olvasható a bejegyzésben.

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?