Celeb / Híresség

Újra szerelmes Wolf Kati: titokzatos üzletember csavarta el az énekesnő fejét

Negyvenes nőként, egy tönkrement húszéves házasság után nagyon nehéz dolog újra nyitni egy új kapcsolat felé, főleg, ha még az gyerekeket is érint.

 

 

 




 

Wolf Katinak azonban ez sikerült. A 46 éves énekesnőről nemrég kiderült: két évvel azután, hogy zátonyra futott a kapcsolata a férjével, újra szerelmes, boldog párkapcsolatban él.

Az X-Faktor egykori sztárja mindig is óvatosan bánt a magánéletével, ritkán osztott meg információmorzsákat a kapcsolatáról, új párját pedig egyenesen távol tartja a nyilvánosságtól. Ám a boldogságát nem tudja eltitkolni, szinte sugárzik, nemcsak a szája, de a szeme is folyton mosolyog. Ennek oka pedig a Vasárnapi Blikk információi szerint egy üzletember, aki elcsavarta az énekesnő fejét és meghódította a szívét.

– Kati tényleg nagyon boldog, pedig amikor zátonyra futott a házassága, ő maga sem bízott abban, hogy ez valaha, főleg nem, hogy ilyen hamar, újra megtörténhet. Hiszen egy húszéves kapcsolatot lezárni nem egyszerű, még akkor sem, ha békében váltak el, és egyébként ő maga hozta meg ezt a döntést akkor – elemezgeti a helyzetet egy ismerőse, aki szerint az énekesnőt szinte kicserélték.

– Ő alapvetően is egy pozitív ember, de most egyszerűen madarat lehet vele fogatni, a párja ugyanis tényleg a tenyerén hordozza. A férfi egyébként egy építési vállalkozó, igazán jól szituált, sikeres, határozott ember, ami szintén nagyon imponált Katinak, amikor belépett az életébe.

Másfél évvel azután, hogy gyerekeivel elköltözött a férjétől, az énekesnőre rátalált a szerelem. /Fotó: RAS Archiv

– Remek a kapcsolatuk, de semmit nem akarnak elsietni, teljes mértékben igazodnak ahhoz a helyzethez, hogy Katinak két lánya van, akikre tekintettel kell lenniük. Éppen ezért egyelőre az összeköltözés még nem került szóba, de mindketten letették már a voksukat a másik mellett – árulja el informátorunk, aki azt is hozzáteszi: az énekesnő ugyan nem parádézik nyilvánosan vagy a közösségi oldalakon kedvesével, a barátainak azonban már bemutatta a férfit. Kati ugyan egyedül is képes magát nagyon jól érezni a bőrében, az ismerősei szerint azonban tényleg teljesen más, amióta belépett az életébe az új férfi, akit egyébként a lányai is elfogadtak már.

– Ha ez nem így lenne, Kati nem ment volna bele ebbe a kapcsolatba, neki ugyanis a gyerekei boldogsága a legfontosabb – jelenti ki határozottan az ismerős, aki azt is hozzáteszi, hogy az énekesnő kifejezetten élvezi, hogy a színpadi, a tévés csillogás mellett van egy igazán civil élete, és szeretné, ha új szerelme ez utóbbi része maradna.

Segített a lélekgyógyász

Egy magánéleti kudarc, mint például a válás, mély lelki sebeket okozhat, amelyek hosszú távra képesek negatívan befolyásolni egy ember életét. Miután tönkrement a házassága, Wolf Kati éppen ezért kérte pszichológus segítségét ahhoz, hogy ő és az akkor kilenc- és tizennégy éves lányai a lehető legegészségesebb lélekkel kerüljenek ki a nyilvánvalóan mindenki számára nehéz helyzetből.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?