Celeb / Híresség

Édesanyját gyászolja Rubint Réka – Hiába riasztottak mentőhelikoptert, a karjai közt hunyt el

Elveszítette édesanyját Rubint Réka.

 

 

 




 

Ma este váratlanul gyászba borult Rubint Réka közösségi oldala. Követői azonnal aggódni kezdtek, ilyesmit ugyanis azután tesz az ember, ha elveszített valakit, aki sokat jelentett számára. Hogy mi történt, arról nem sokkal később Schobert Norbert tájékoztatott: Réka az édesanyját veszítette el, akihez hiába érkezett gyors segítség, már nem tudták megmenteni.

„Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt. Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – olvasható Schobert Norbi oldalán.

Réka mindig is hihetetlenül családcentrikus volt és nagyon erős kötelék fűzte a szüleihez. Édesapját 2019-ben veszítette el: Imre bácsi hosszas betegeskedés, illetve egy komoly szívműtét után hunyt el.

Anyukájának hirtelen távozása biztos, hogy mindenkit nagyon váratlanul érhetett: a 71 éves asszony ugyanis tavaly év végén még a koronavírust is legyőzte. A mai napon viszont nem volt elég ereje küzdeni. Nyugodjon békében.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?