Celeb / Híresség

Gáspár Evelin exe az utcára sem mer kimenni

Boldizsárt annyira megviselték az elmúlt hetek történései, hogy mára oda jutott: minden- nap csak egyszer merészkedik ki a házukból, akkor is a pszichológusát látogatja meg, majd haza siet.

 

 

 


Egy ideje ugyan csend van a Gáspár és a Gazsi család háza táján, de az indulatok még mindig nem nyugodtak meg teljesen. Gáspár Evelin nem szívesen jár egyedül Salgótarjánban, nehogy összefusson volt szerelmével. A Bors pedig megtudta, volt szerelme, Boldizsár is óvatos.

Mint arról a Bors is beszámolt, az egykori szerelmesek között március első napjaiban robbant ki háború: Boldizsár bosszúból, amiért Evelin elhagyta őt, intim fotókat tett közzé a közösségi oldalain, illetve a magánlevelezésüket is közszemlére tette. Gáspár Győző lánya érthető módon, lelkileg összetört a nyilvános megaláztatástól.

– Szerettem ezt a fiút, tiszta szívemből. Nem hallgattam senkire, nem számított sem rang, sem pénz, a lelke csodálatos volt, amikor együtt voltunk, minden jó volt. (…) Megaláz ország-világ előtt az emberi mivoltomban, nőiességemben? Hogy leszek képes ezek után bárkiben megbízni? A sunyiban elkapott ruhátlan fo­tóimon csámcsognak vadidegen emberek? Elmondani nem tudom, hogyan érzem most magam – mondta korábban a Borsnak adott interjújában Gáspár Evelin.

Az adok-kapok napokig ment a két család között, a felek nem szűkölködtek a sértésekben. Boldizsár egyértelműen tagadta, hogy pénzt akart Evelin intim fotóiért, azt mondta, azért hozta nyilvánosságra a kapcsolatuk intim részleteit, mert dühös lett.

– Nincs szándékomban fenyegetni őket, nem akarom zsarolni. Dühös voltam, de gyorsan le is szedtem őket. Azért voltam mérges, mert megfenyegettek. Azt mondták, hogy az Enyingiek majd kinyírnak engem és a családom. Hétfő este jöttek is ismeretlenek, betörték a kocsink ablakát, a bejárati ajtót, a ház üvegeit.

A fiú nyilatkozata után Evelin azt mesélte, hogy a családját halálos fenyegetés érte, Boldizsár rokonsága fejlevágást helyezett kilátásba az őket ért sérelmekért.

Aztán hirtelen csend lett, egyik fél sem beszélt többet a másikról. A nyilatkozatok elől elzárkóznak a felek, és a közösségi oldalakon is kerülik az olyan tartalmak közzétételét, amely úgy értelmezhető, hogy egymásnak üzennének. A Bors birtokába került információk szerint a hallgatás csak vihar előtti csend…

GÁSPÁR EVELIN NEM KÖZLEKEDIK A VÁROSBAN EGYEDÜL, MINDIG VAN VELE EGY FÉRFI, AKI MEGVÉDI, HA ARRA LENNE SZÜKSÉG.

A másik családnál sem jobb a helyzet, Boldizsárt annyira megviselték az események, hogy pszichológushoz jár, és emellett nagyon óvatos.

– Naponta egyszer hagyom el a házat, akkor is csak a pszichológushoz megyek. Onnan pedig egyből haza – mondja szűkszavúan a Borsnak Boldizsár, aki hozzátette: – A családok nyugalma érdekében nem szeretne bővebben beszélni a jelenlegi állapotokról, mindenkinek az az érdeke, hogy lenyugodjanak a kedélyek.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?