Celeb / Híresség, Érdekes, Film

Ezek a színészek annyira rosszak voltak együtt, hogy majdnem tönkretették az egyébként remek filmeket

Kémia vagy van, vagy nincs két ember között – középút nincs. A világ legtehetségesebb rendezői és producerei ennek ellenére néha mégis olyan színészeket válogatnak össze a filmekben játszott romantikus szerepekhez, akik között szemmel láthatóan nincsen semmiféle kémia, ezzel ha nem is tönkretéve, de mindenesetre alaposan rombolva a film hangulatát, illetve azt, hogy a néző mennyire éli bele magát a képernyőn látottakba.

 

 

 

10. Daenerys és Jon (Trónok harca, 2011–2019)

Daenerys-t és Jon-t valószínűleg soha nem fogják elfogadni a rajongók, különösen az Ygritte-hez fűződő kapcsolat után, akivel látványos volt a kémia. Ez persze nem véletlen, Kit Harington (Havas Jon) és Rose Leslie (Ygritte) ugyanis a valóságban is egy pár.

9. Ron és Hermione (Harry Potter és a Halál ereklyéi, 2010)

Volt valami furcsa ebben a kapcsolatban már a kezdetek óta, ami a könyvben ugyan jól bevált, de a filmben már kevésbé. Egyébként sok néző észrevette, hogy Harry és Hermione kapcsolata sokkal intenzívebb és érzékibb volt, mint a Ron és Hermione közötti kapcsolat.

8. Katniss és Peeta (Az éhezők viadala, 2012–2015)

Bár mindketten kiváló színészek, nincs közöttük kémia. Az egyik filmkritikus így jellemezte: “Sajnálom, de nincs közöttük romantika. Inkább tűnnek elveszett kölyökkutyáknak, mint szeretőnek.”


7. Carl és Allison (Igenember, 2008)

Jim Carrey és Zoey Deschanel nagyon érdekes párt alkot együtt, de a 2008-as Igenember című filmben mintha végig érezni lehetett volna, hogy mindketten azt akarják, bárcsak minél előbb véget érnének a romantikus jelenetek.

6. Aquaman és Mera (Aquaman, 2018)

Ez a film nagy port kavart a kritikusok között, többségük a főszereplők felszínes szerelmi története miatt kritizálta a filmet, akik között még az emlékezetes tenger alatti csóknál sem volt meg az a bizonyos szikra.

5. Owen és Claire (Jurassic World, 2015)

,,A filmtörténelem egyik legszebb csókja” – mondta soha, senki a Chris Pratt és Bryce Dallas között elcsattant emlékezetes csókról. A filmben a szereplők sok nézeteltérés és vita után esnek végül szerelembe, de a nézők ezt valamiért nehezen hiszik el.

4. Mary Jane és Peter (Pókember, 2002–2007)

Pókember szerelmi története az egyik legszebb, legalábbis, ha képregény formában olvassuk. Ugyanez azonban már kevésbé mondható el a filmről, amiben a főszereplők sokkal inkább tűnnek jó barátoknak, mintsem szerelmes párnak. A mozinézők általános véleménye alapján Andrew Garfield és Emma Stone sokkal jobb pár volt a képernyőn.

 

 

 

 

3. Trinity és Neo (A mátrix, 1999–2003)

Reeves és Moss körül mindig olyan a levegő, mintha testvérek lennének, semmilyen szerelmi szikra sincs közöttük.

2. Daisy és Jay (A nagy Gatsby, 2013)

Leonardo DiCaprio és Carey Mulligan remekül mutatnak együtt, de a hosszú film során egyetlen közös jelenetük sem átütő erejű – már ami a romantikát illeti.

1. Anna és Alekszej (Anna Karenina, 2012)

Az első dolog, amire a filmkritikusok rámutattak az Anna Karenina című film kapcsán az az, hogy Keira Knightley és Aaron Taylor-Johnson között egyáltalán nem volt semmiféle kémia. Ez elég illúzióromboló, különösen annak tekintetében, hogy ennek egy első látásra végzetes szerelemnek kellett volna lennie.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?