Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Gáspár Zsolti beismerte: ő volt a gyújtogató – miatta égett a nádas Győzikéék házánál

Mint megírtuk, a minap a Gáspár család arra ért haza, hogy lángokban áll a házuk melletti nádas. Győzike akkor azt mondta, a térfigyelő kamerák felvételei alapján tudható, hogy ki volt a tettes.

 

 

 

 


Már akkor sejteni lehetett, hogy Győző testvére, Zsolti gyújtogatotta képek elég sokatmondóak. Biztosat azonban csak mostantól lehet mondani: Gáspár Zsolti ugyanis beismerte a tettét.

Zsoltit egyelőre nem sikerült elérnünk, de a Rádió 1 reggeli műsorában, Sebestyén Balázsnak (43) elismerte, tényleg ő látható a biztonsági kamerák felvételén, ő gyújtotta be a nádast.

– A gyerekeim nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél meg fújta a polleneket, ezért csináltam egy tisztasági gyújtást. Minden biztonságos volt, Győzőék csak balhéznak, Bea is jobban tenné, ha inkább a főzéssel foglalkozna – magyarázta Zsolti. – Nem jeleztem nekik, hogy tüzet gyújtok, nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kelljen ilyenről, főleg mert az az én telkem is. Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés, viszont én meg kiküldhetem a gyerekeimet az udvarra focizni, mert nincs nád, nincs pollen.

Gáspár Bea előzőleg a Facebookon Zsolti neve említése nélkül ugyan, de alaposan odamondott férje testvérének:

„Minek nekünk ellenség, ha van egy testvérünk. Arra értünk haza édesanyámtól, hogy a mögöttünk lévő nádas lángol és már szinte a kerítésünket és a garázsunkat nyaldossák a lángok. Nagyon megijedtünk, de szerencsére van kameránk, amin jól látszik az elkövető, akinek a kezében újsápapír van. Ezek szerint a Covid ennyire megbetegíti az embert, mert ugye az illető a héten ezzel haknizott, hogy Covid beteg…

Köszönjük a nógrádi tűzoltók gyors segítségét!” – írta tegnap Bea asszony.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?