Celeb / Híresség

Felháborító videó: autólopásra buzdítja nézőit legújabb videójában az X-Faktor botrányhőse

2019-ben egy ország ismerte meg Szajkó Tímeát, művésznevén Loca Panterát, miután magából kikelve őrjöngött az X-Faktor egyik válogatóján.

 

 

 




 

Az „énekesnő” pár hónappal később még feltűnt az RTL Klub Made in Karantén című tehetségkutatójában, az elvárt sikert azonban itt sem érte el, így végső elkeseredettségében a YouTube felületére költözött, ahol párjával, Rolanddal vlogokat készítenek a mindennapi életükről.

Legújabb videójában a pár épp Dunaújvárosba látogat el, ám amikor az autójukat leparkolják, észreveszik, hogy a szomszédos jármű kulcsai a földön hevernek. Loca Pantera – ahelyett, hogy értesített volna valakit – felkapta a kulcsokat a földről, majd bele is ült az idegen járműbe, sőt, ment is vele egy-két kört a füves területen.

Roland mindezt videóra is vette, ám pár perc után visszaültek az autójukba, majd elhajtottak a helyszínről, ugyanis úgy láttak, az elhagyott kulcs tulajdonosa épp feléjük tart. Pantera nagyon élvezte a szituációt, párja azonban teljesen kiakadt rá: a videóban jól látható, ahogy nem képes felfogni, mindezt hogyan tehette a barátnője.

Persze, felmerül az emberben, hogy az egész egy megrendezett jelenet, semmi több, ám az autólopás sem így, sem úgy nem olyan dolog, amit poénnak vagy menőnek kellene bemutatni az interneten.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?