Belföld, Hírek

„Isten adjon neki erőt” – politikustársai is imádkoznak Bányai Gáborért, a lélegeztetőgépre került fideszes képviselőért

Bányai Gábor családja drámai posztban tudatta a nyilvánossággal, a koronavírus miatt lélegeztetőgépre került politikus állapota romlott. A képviselő közösségi oldalán sokan biztosították együttérzésükről és támogatásukról a családot, közöttük a honatya képviselőtársai is – ezt írták!

 

 

 

 


Túlzás nélkül drámai bejegyzésben tudatta tegnap délután Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő családja, hogy rosszabbra fordult a lélegeztetőgépen lévő politikus állapota. A család közleményében azt tudatta: a honatya állapota „súlyosan kritikus„, orvosai továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják.

A Bányai Család Közleménye: Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink! Édesapánk állapota a korábbi gyors…

Közzétette: Bányai Gábor országgyűlési képviselő – 2021. március 12., péntek

A bejegyzéshez áradni kezdtek az együttérző és támogató hozzászólások, a család mellé álltak a politikus parlamenti képviselőtársai közül is. Így tett többek között Hollik István (KDNP) is, jelezve, imádkozik politikustársáért. A fideszes Becsó Zsolt és Répássy Róbert is jókívánságaikat küldték a betegnek és a családnak.

Aggódunk, de bízunk Képviselőtársam erejében és kitartásában! Isten adjon neki erőt, imádkozom Barátunkért!” – írt a szintén fideszes Tasó László.

Bányai Gábort most már több mint két hete, február 24-én helyezték lélegeztetőgépre a kiskunhalasi mobil járványkórházban. Aznapi bejelentkezésében a politikus arról írt, élete legnagyobb megpróbáltatását éli át, soha nem volt még ennyire beteg.

Kedves Barátaim! Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a…

Közzétette: Bányai Gábor országgyűlési képviselő – 2021. február 24., szerda

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?