Celeb / Híresség

Durván beleálltak a követői: hat napja van karanténban Tóth Andi

Ha csak pár szóban is, de hírt adott rajongóinak az állapotáról Tóth Andi, aki a napokban megfertőződött a koronavírussal.

 

 

 


Nem gyötrik a koronavírus súlyos tünetei Tóth Andit. A fiatal énekesnő ezt az Instagram-oldalán tudatta, jóllehet meglehetősen szűkszavú volt, ahogy akkor is, amikor csaknem egy héttel ezelőtt a 24 órán át látható InstaStoryjában tudatta, a fertőzés váratlanul őt is elérte, koronavírustesztjének eredménye pozitív lett. Az is felmerült, hogy az X-Faktor korábbi győztese az exbarátjától, Szabó Ádámtól kaphatta el a veszélyes vírust, mivel a harmonikás Andival szinte azonos időben fertőződött meg. Ám az egykori szerelmesek lapunknak cáfolták a róluk szóló híreszteléseket, mondván, jó ideje nem találkoztak egymással.

Andi már hat napja van karanténban, ám úgy tűnik, megúszta a súlyos tüneteket.

„Day 6. Az a baj, hogy közben semmi bajom és így olyan, mintha csak lusta lennék” – tudatta a közösségi oldalán Tóth Andi.

 

Persze, gúnyos hozzászólásokból most is kijutott az énekesnőnek.

„Az a baj hogy közben semmi bajod? Ez most komoly? Tedd össze a kezed inkább, hogy ennyivel megúsztad. Ne akard megtudni, milyen fuldokolni.”

„Tedd össze a két kezed, mások az életükért küzdenek” – írták többen kommentben.

Az X-Faktor korábbi győztese korábban is keveredett már összetűzésbe a követőivel, akiknek bátran vissza mer szólni.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?