Celeb / Híresség

Győzike durván beszólt Gáspár Beának: „Hát, már ne haragudjál, de én szebb vagyok férfibe, mint te nőbe”

Úgy tűnik, cseppet sem szenved önbizalomhiányban Gáspár Győző, aki ennek bátran hangot is ad, nem győzve hangsúlyozni, mennyire elégedett a külsejével. Feleségének, Gáspár Beának egyúttal csúnyán odapörkölt.

 

 

 

 


Csúnyán kritizálta a feleségét Gáspár Győző! A Romantic együttes frontembere a Life Tv legújabb műsora, a Van életünk című reality miatt ismét beengedte otthonába a kamerákat. Ennek első adását hétfőn láthatták a nézők, akik arról is megbizonyosodhattak, hogy Győzike előszeretettel csipkelődik nejével. A showman annak kinézete miatt savazta a feleségét, Beát.

– Hát, már ne haragudjál, de én szebb vagyok férfibe, mint te nőbe – vetette oda a showman a nejének, akinek a szája is tátva maradt ezt hallva. De Győzike azért dicsérni is tudta Beát.

– A főzése nagyon jó. Megfogtam vele az isten lábát, de ő is, mert ilyen szép embert nem kapott volna, mint én vagyok. Valamelyik nap belenéztem a tükörbe, és azt láttam, hogy három pattanásom van csak. De az arcom szép, a testem az bomba, az ‘beauty’, az még mindig nagyon jó – sorolta a showman, aki a Való Világ kísérőműsorát, a BeleValót is vezette. Nevetve kiemelte, sokat dolgozott azért, hogy úgy nézzen ki, mint most, de a plasztikai sebészét is emlegette, aki többször is műtötte.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?