Celeb / Híresség

Életveszélyes fenyegetéseket kaptak, félnek Evelin exétől – Gáspárék most léptek: így tartanák távol a fiatalembert a családtól

Nógrádmegyer — Távoltartási végzést kért volt párja és családja miatt Gáspár Evelin (26). Mint megírtuk, az idősebb Gáspár lány és exe januárban szakítottak, ám a helyzet annyira elmérgesedett, hogy múlt héten a férfi a korábban Evelinről készített intim fotókat osztott meg közösségi oldalán, valamint elindult az adok-kapok a két család között. Ez odáig fajult, hogy Gáspárék feljelentést tettek a férfi, majd az apja ellen is, aki életveszélyesen megfenyegette őket. A volt „após” azt mondta telefonon Evelinnek, ha nem mennek oda azonnal és kérnek bocsánatot a fiától, levágja mindenki fejét, majd kitűzi a kerítésre. Gáspárék tudták, erre lépniük kell.

 

 

 


– A lányom egy hete össze van törve, nagyon maga alatt van. Aggódunk érte, de támogatjuk mindenben. Az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat és megtettük a szükséges jogi lépéseket. Majd meglátjuk, hogyan dönt a hatóság a távoltartási végzés ügyében – mondta a Blikknek Gáspár Győző (47).

Evelin exe, Boldizsár korábban elmondta lapunknak, hogy nincs jó lelkiállapotban, pszichiáter segítségét veszi majd igénybe, így nem meglepő, hogy Gáspárék tartanak attól, hogy a szomszéd településen élő család nem hagyja annyiban a dolgot.

– Korábban ügyfelem a rendőrségen tett feljelentést, és akkor kért távoltartási végzést is a férfi és édesapja ellen. Ezt szóban elutasították, mert nem látták indokoltnak, így most írásban kérvényezzük – árulta el a Gáspár család jogi képviselője, dr. Erdei Zoltán. – Tapasztalatom szerint addig nem lép a hatóság, amíg nem történik fizikai bántalmazás vagy tettlegesség, viszont ez a végzés pont ezt hivatott megelőzni. Elsődlegesen a férfi édesapja ellen kérvényezzük a távoltartást, ugyanis a telefonban életveszélyesen megfenyegette a családtagokat. A nyomozás jelenleg is tart, rengeteg adatot kell beszerezni, de reméljük, helyt adnak a kérelemnek.

Mint megírtuk, Evelin és volt párja egy évig voltak együtt, januárban szakítottak, ám a férfi állítása szerint egészen a múlt hétig egy párt alkottak. A bomba akkor robbant, amikor a Gáspár lányt egy másik férfi társaságában látták, ezután kerültek ki a fotók és a trágár üzenetek az internetre.

Mire jó a bírósági papír?

Kérhető úgynevezett megelőző távoltartási végzés, amely csak bíróság által hozható és akár hatvan napra is szólhat. Ebben az esetben akivel szemben elrendelik, az kötelezhető arra, hogy tartsa magát távol a bántalmazottól és annak otthonától, valamint tilos közvetlenül vagy közvetve érintkezésbe lépni a kérvényező féllel.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?